20.05 – Марс преминава в Лъв

Спомнете си лятото на 2021 година и ще добиете представа как въздейства Марс в гордия, весел и благороден Лъв. Той разпалва още повече огъня на страстта, която гори в пламенния Марс.
До 10 юли топлината за тялото и в сърцата ви ще нараства. Идва време да се забавлявате повече и да заявите себе си по ярък начин. Заедно с това, на преден план излиза радостта и удоволствието от всеки миг, всяко действие и погледите на околните. Все повече ще имате нужда от признание и овации за вашите постижения. Закачливите коментари по ваш адрес, сладострастни погледи и канещите усмивки ще ви правят щастливи. Да се чувствате желани и обичани ще е по-силно от всичко.
Вашите желания и страсти ще са най-важни и ще искате другите да ви отдадат своето време и внимание. В противен случай са възможни драми и по лъвски да си завоювате това, което искате. Защото Марс ще разпалва пламъка на смелостта и дръзкото поведение. Вероятно ще рискувате в стремежа си към по-високи постижения. Имате шанса да запалите хората край вас да подкрепят вашите идеи. 

Ентусиазмът за живот и вашата лъчезарност ще ви помагат да постигате желаното.  Вашата увереност ще нараства стремително, но трябва да внимавате тя да има покритие. Иначе ще се превърнете в лъв без опашка. Прекалената самоувереност рядко изпълнява докрай обещанията си. Самохвалството обикновено няма много общо с истинските победи. Оставете признанията да дойдат след като сте доказали, че можете да горите с истински огън в работата или в отношенията си.
Не забравяйте, че не само вие в следващите два месеца ще сте повлияни да нараства егото и гордостта ви. Това може да доведе до сериозни сблъсъци, ако спорите кой има повече заслуги вкъщи или на работа. Всеки ще има нужда от признание за неговия принос нещата да вървят. Но и никой няма да ви търпи да му показвате недостатъците докато огъня от Марс в Лъв се удвоява.
Тези, които ви обсипват с внимание, обич и подаръци, ще се доближат до сърцето ви. Но внимавайте дали материални притежания и всякакви дреболии са дадени от истински чувства или са с цел само да им обърнете внимание и вие да им дадете каквото им е нужно. Получаването, а не даването ще е с предимство.
Вероятно ще придобиете увереност, че е крайно време да ви похвалят за постиженията или качествата, които притежавате. За по-неуверените това е златен шанс да поискат повишение, включително на заплата или поне признание за приноса им. Престрашете се да си поискате дължимото. Така ще ви уважават повече, ако сте наистина ценни. Но не го правете за сметка на други хора. Не стъпвайте върху чуждия провал, за да се издигнете. Това само ще отдалечи колегите или роднините ви от вас. Стремежът да спечелите на всяка цена, без да оценявате какво ще ви струва постигането на целта може да ви струва авторитета или материалното благополучие.
Но и не се страхувайте да заявите по лъвски и да си поискате короната поне за малко. Съдбата обича смелите!