19.05 – НОВОЛУНИЕ в Телец

Идва време за успех и щастие. Знакът на Телеца създава увереност и упоритост в търсене и създаване на най-доброто в земния ни свят.
Златния телец ще създаде множество ситуации да увеличите своите финансите или да преминете границите на финансовите си ограничения.
Това обаче може да ви отведе в погрешната посока да залагате смело и безотговорно време и пари в неща, които ви изглеждат много перспективни. Внимавайте, защото това може да фалшив оптимизъм. Още повече, че наскоро преминалия в Телец Юпитер засилва тази нагласа. НО в сенките дебне Плутон, който ще ви изкушава още повече, ще засилва страстите и бунта срещу скуката.
Комбинацията на Юпитер с Плутон ще ви влияе много по-дълго от новолунието в Телец. Те поставят под въпрос всички ваши традиционни разбирания за материални блага и сигурност.

Ще се замисляте по-сериозно върху ползите от това, което получавате в материален план и с цената на какво го придобивате. Може да се увеличат страховете за финансите ви перспективи, ако решите да се основавате само на удобството и щастието. Но Плутон ще ви насочва към онази подсъзнателна мотивация, която ви определя като хора.
Много вероятно е вие или другите около вас да бъдете безмилостни по пътя към успех. Внимавайте с желанието на всяка цена да получите това, към което се стремите, защото по-късно ще се наложи да платите тази голяма цена. И тогава може да откриете, че не си е струвало всички усилия, време и пари.
Липсата на морал докато се движите към целта си ще има последици, които сега ви се струва, че ще избегнете.
Новолунието прави и аспект с Марс, който дава енергия и сила на инициативите. Ще искате да започнете нови вълнуващи и доходоносни проекти. Желанието да изпълните дните си със смисъл и удоволствия ще ви тласка към рискове. Много от вас ще търсят големия успех и ще надценят ресурсите, с които разполагат.
Ентусиазмът и непредвидените обстоятелства по пътя ви лесно ще превърнат усмихнатата увереност в гняв и грубост.
Телецът помага засега да сте по-сдържани и да не прибързвате да се хвърляте в нещо примамливо.
Подбирайте предложенията, които се появяват и идеите, които да реализирате.
Успехът и влиянието над другите са възможни, но само ако действате отговорно и премерено. Импулсивната  решителност, алчността и жаждата да се наложите ще ви струва скъпо или да ви създаде силни врагове. Състезателният дух трябва да изключва тормозът, жестокостта, заплахите и агресията.
Новолуние и Марс носи енергия, увереност, сила, смелост, инициативност, мотивация и жизненост. Това ще даде нов живот на вашите отношения. Телецът е управляван от богинята на любовта Венера. Тя ще ви помага да излъчвате повече топлина, чар и сексапил.  Юпитер ще добавя усмивка и свобода в действията и мисленето. Така ще имате възможности за нови проекти, срещи, физическа активност, творческа работа и постижения.
Юпитер обича да прекрачва граници. Това може да са вашите собствени, които ви отдалечават от подходящия партньор или по-привлекателна работа. А може да ви накара да похарчите повечко за пътувания, в които да се наслаждавате на красотата на света – природата, културите, свободата да се движиш, да опознаваш нови места и хора, да създаваш приятели. Неговото влияние се допълва от знака на земните удоволствия, за да създадете надеждна и силна основа за бъдещето си.
Повишете образованието и квалификацията си, потърсете по-привлекателна и изгодна работа и се наслаждавайте на всеки ден от живота си.
Бъдете повече себе си, повишете самочувствието си, като оцените какво сте постигнали.
Новолунието с Плутон носи силата да се промените към по-добро и да следвате своите ценности и по-дълбок смисъл.  и влияние. Повишаващото се самочувствие и целенасоченост могат да ви донесат постижения, които не сте и очаквали от себе си.
Възможно е да разберете дълго скривани тайни или да се задълбочите в психологически или мистериозни теми.
Сега е време да си позволите повече да се радвате на живота. Но не прекалявайте с храни и напитки. Те не са най-важният източник на насладата от живота. За да сте истински удовлетворени използвайте това Новолуние за решаване на проблемите, веднага щом възникнат. Страхът от провал или неприятните последици ще са доста по-слаби. Неустоимият импулс да прекрачите всичко, което  ограничава удоволствието от живота ще надделее над колебанията дали сега е времето и мястото да си разчистите сметките и отношенията.
Мечтайте, представяйте си по-прекрасно бъдеще и направете първите си стъпки по пътя към него.