17.05 – Юпитер преминава в Телец

Приветствайте приключенията, израстването на духа, философския поглед към света и мноооого забавления.
Само внимавайте с изкушенията, защото лесно ще качите килограми, а лятото скоро ще е тук.
Пътувайте, забавлявайте се, запознавайте се с нови хора и откривайте нови гледни точки. Мечтайте, поставяйте си големи цели и си ги следвайте с усмивка и оптимизъм.
Планетата на късмета и разширението може да повлияе положително върху сферата от живота ви, върху която ще се движи в следващата една година.
Юпитер е способен да ви зарадва с по-големи приходи, разширяване на дома, семейството и приятелския кръг. Той ще ви насочва да се обучавате, да изучавате света и културите, да пътувате и да разширявате кръгозора си.
Имате цяла година за да напреднете значително в бизнеса или обучението си. Полезно е да запишете курс за чужд език или квалификация, както и преквалификация в професия, която да ви носи удовлетворение.
Време е да откриете и започнете дейност или проект, в които да вложите много усилия, но и да получите много.
Някои от вас ги очакват незабравими преживявани, срещи с различни хора от различни краища на света. ограничения.

 

Сега по-малко ще се притеснявате да преминавате граници – на държави или насобствените си ограничения.
Оптимизмът ще ви завладява все по-често и много неща, невъзможни досега ще започвате с лекота. Само внимавайте да не се надцените и не след дълго да разберете, че не ви достигат ресурси – време, контакти, пари или знания, за да довършите започнатото.
Преди 12 години Юпитер беше в същия знак. Спомнете си колко значима промяна е започнала тогава и посрещнете изобилието от възможности, които идват отново.
Докато Юпитер беше Овен, той ви даваше повече жизненост, стремеж напред без да се замисляте много. Преминаването му в Телец ще ви помогне да сте по-търпеливи, лоялни и стабилни. Телецът е упорит земен знак, който освен практичен е и щедър. Понеже го управлява Венера, планетата на любовта, парите и желанието, ще имате щастието да се насладите на земните удоволствия и да се чувствате още по-живи и щастливи.
До 26 май 2024 г. Юпитер в Телец ще ви насочва към материални удоволствия, но и към красотата на земния живот, грижата за природата, от която зависи здравето и съществуването ни.
Юпитер в Телец носи богатство, романтика и просперитет. Той ще ви подсказва какво да направите, за да устоите на всякакви житейски бури и да бъдете господари на живота си.
В този знак обаче е и непредвидимия Уран, който носи неочаквано обновление, но и  кризи, сътресения, инциденти. Затова трябва да сте внимателни и да не се поддавате на огромния оптимизъм, който Юпитер създава. Той може да ви подхлъзне към хазарт или прекаляване с храна, алкохол или вредни вещества. Ще бъде изпитание да устоите на желанието за свобода и безгрижие и да изграждате търпеливо основите на по-стабилното си бъдеще.
Стъпвайки в Телец днес, Юпитер прави труден аспект с Плутон. Това подказва, че вашето развитие ще премине през трансформации, през пропадания и издигания. Плутон ви изпраща в мрака на Вселената и подсъзнанието ви, преди да откриете огромните възможности, спящи в ума и душата ви. Наближило е време да разгърнете потенциала си без страх и да преминете границите на ограниченията си, на старите модели на мислене и поведение и границите на страха от провал.
Скоро предстоят и други влияния, които също ще ви поставят на пътя, по който да следвате съдбата си.
Най-силно ще усетят тези промени родените в знаците Телец, Скорпион, Лъв и Водолей или тези, които имат асцендент, Венера, Луна и Марс в тези знаци.