13.05 – Венера и Сатурн – свързаност

Богинята на любовта Венера и кармичният учител Сатурн увеличават нуждата ви от свързаност. Искате да се чувствате обичани и ценени от някого, но заедно с това да усещате, че това е сериозна връзка и истинска любов.
Тези от вас, които имат партньор ще търсят защита на постигнатото досега и ще очакват нещата да преминат на следващо ниво.
За необвързаните ще стои темата за нова връзка, но с идеята да не бъде просто забавление за кратко. Възможно е да попаднете в отношения, които да изглеждат като учител-ученик или с голяма разлика във възрастта. Но каквото и да се случва практичността и здравия разум ще се опитват да надделеят. Можете да поемете повече отговорности за съвместното бъдеще с някого или да решите някои затруднения напоследък.

Нуждата от взаимно разбиране и признание ще присъства, както в личните, така и в бизнес партньорствата. Инвестиции в неща, които ще устоят на времето са подходящи в този период, например недвижими имоти или произведения на изкуството. Може да започнете да спестявате или да изплатите дълг. Вашето постоянство и отговорност ще ви донесат растеж, макар и не веднага. Работете спокойно и последователно, без да очаквате бързи промени.
За младите е подходящо време да почерпят от опита на по-възрастните, особено за професионалното си и финансово бъдеще. С дисциплина и отговорност можете да спечелите доверието и уважението особено на хората, които имат власт над вас като родители, учители или шефове.