25.04 – Слънце и Сатурн – дисциплина

Мощната енергия на Слънцето и Сатурн ще ви помогне да проявите търпение и постоянство в ежедневните си дейности, колкото и да не ви доставят удоволствие. За някои от вас кармичният учител Сатурн може да донесат постижение или признание за усилията ви през изминалите дни, седмици или за цялата година. Ако сте били последователни и упорити и следвате дългосрочните си цели, ще преминете успешно през предизвикателствата на тази седмица. Вашата отговорност, дисциплина и решителност ще бъдат оценени.
Взаимното уважение и разбиране ще ви отворят врати, дори при по-консервативни служители. Отношенията с мъже и началници ще бъдат практични и полезни. Може да получите ценни напътствия от по-възрастни или опитни хора, както и от управляващи вашата дейност или живот. Възможно е да ви възложат още отговорности, но да успеете да се справите без това да ви натоварва прекалено. В резултат ще покажете, че можете да се справите и на по-отговорни позиции.
Повишение на работното място също е възможност. Дори най-малкото признание ще ви донесе удовлетворение от добре свършената работа и ще повиши самочувствието ви.

Възможно е да се наложи да преподавате или да предадете знанията си на по-млади ли по-неопитни от вас. Вашата мъдрост, опит или способности в професията ще им помогнат много.
Ако нищо от изброените по-горе не важи за вас, използвайте близките дни за рутинни задължения. Помислете кое ви дава сигурност, защитеност и материална осигуреност или какво още ви е нужно, за се чувствате стабилни.