24.04 – Меркурий и Марс – директност

Началото на седмицата дава полет на мисълта и радостта от общуването. Те се свързват с устрема и силата на движението. Това ще засили вашите интелектуални възможности и ще забърза рефлексите ви. Прилив на мотивация и сила ще ви помагат да се придвижите смело към целта. Тя може да е реализиране на нов проект, физическо усилие или откровен разговор.
В любовните отношения сега е момента да използвате ораторското си майсторство и засилените интелектуални възможности, за да привлечете внимание. Бъдете остроумни и забавни, но без да сте критични. Използвайте влиянията, за да преодолеете вашата срамежливост или това да сте винаги предпазливи. Понякога малко дързост ще разкрие истинската ви същност, която иначе разумът или вашата деликатност възпират. 

Сега има условия да изглеждате по-привлекателни и интересни, дори секси с начина, по който се изразявате . Езикът на тялото ще подсказва на човека до вас какво изпитвате всъщност.
С вашата директност и честност може да прескочите не една, а няколко стъпки напред. Но внимавайте да не давате мигновена свобода на мислите да излязат от устата ви. Това може да застраши доброто отношение между вас и събеседника ви или да разкриете плановете си в неподходяща компания.
Остротата на аналитичните ви способности може да разплете някоя дилема и с лекота да разрешите труден досега казус.
Бизнес въпросите и преговорите се придвижват бързо и може да се изненадате от темпото, с което се случват подписвания на документи или определяне на условия.
Забавлявайте се, играйте интелектуални игри или се предизвикайте с някое ново физическо занимание