12.04 – Венера и Плутон – страст

Богинята на любовта Венера попада в магията на владеещия дълбините на подсъзнанието Плутон. Те ще ви донесат интензивни преживявания, страст във връзката ви и в нещата, които ви радват и удовлетворяват. Вероятно ще почувствате по-дълбока свързаност с близките ви хора, но особено силно ще се прояви по отношение на партньора. Ще ви завладее силна нужда от любов, обич, интимност. Мнозина ще усещат някаква кармична определеност.
Тези, които нямат връзка имат шанс да преживеят вълнуващи моменти и да започнат нова връзка, която ще започне с твърде силно привличане. Отношенията може и да не продължат дълго, но поне ще ви изпълнят със желание за живот и ще ви изтръгнат от рутината. Дори да е само в мечтите ви, жаждата за любов и силни преживявания ще ви върнат към смисъла да творите всеки  миг от съществуването си.
Тази страстна двойка Венера-Плуто има и тъмна страна. Промяната в интереса ви към вълнуващото може да предизвика ревност и подозрения към партньора. 

Основателни или не, те лесно може да превърнат искрата на страстта в изпепеляващ огън.
Венера има влияние и върху финансите, а Плутон създава изкушаващи предложения. Внимавайте кой и с какво ви очарова и привлича, включително и когато се отнася за финансови операции и вложения. Не е изключено да намерите и подходящата инвестиция, която да ви направи по-богати, но само ако намеренията ви са чисти.
Нещо луксозно и предизвикателно може да ви изкуши, макар по природа да не сте разточителни и дръзки. Модни вещи, козметика, бижута или татуировка може да променят финансовия ви баланс. Доставете си радост и комфорт, като разнообразите интериора у дома или на работа, където да се чувствате по-живи.
За творците и артистите е прекрасно време да останат насаме с вдъхновението си и да създадат творби, които да въздействат силно на публиката и дори да трансформират ценностите и нагласата към любовта.