10.04 – Слънце и Юпитер – оптимизъм

Седмицата започва с повече оптимизъм и приятно настроение дори без ясна причина. Слънцето и Юпитер в смелия Овен и Луната в жизнерадостния Стрелец ви дават от своята светлина, за да направят пролетта по-топла и ярка. Стремежът към благополучие и щастие сега ще е особено силен. Ще ви изглеждат доста по-близки и постижими големите ви желания и копнежи.
Късметът е съвсем наблизо за някои от вас. Използвайте тази огромна енергия, за да направите решителна крачка и да прескочите границата на собствените си ограничения. Шансът е на ваша страна, както за финансови и бизнес инициативи, така и за да завладеете вниманието и дори сърцето на някого. Дайте свободата на професионалния си и духовен растеж да преминат на следващото стъпало.
Оставете светлите мисли и веселото настроение да изпълнят деня ви.

Почувствайте вътрешната си сила и мотивация да направите всичко възможно. Изживейте напълно миговете на удоволствие и щастие.
Радвайте се на комплименти, подаръци или пари. Не задържайте само за себе си полученото. Бъдете щедри и вие към някого. С думи или материални неща разширете света му. Споделете радостта си от живота с приятели или близки, дори с непознати. Създайте нови контакти. Дори да са професионални, те могат да се превърнат и в приятелски.
Когато Слънцето и Юпитер са заедно ключовата дума е „разширяване“. То може да се случи във всякакви аспекти от живота ви и не само в един, а в няколко.
Времето е прекрасно да изберете или осъществите пътуване – реално или въображаемо.
Може да започнете по-продължително обучение, което да ви носи радост и да промени професионалната ви реализация. Или просто да решите да отидете на гости на приятел в чужбина.
Стремежът към богатство във всякакъв смисъл – любов, пари, знания, впечатления, ви отваря нови посоки. Независимо, че Луната е намаляваща, днес и утре можете да започнете неща, които да развивате в дългосрочен план.
Все пак се пазете от прекомерно самочувствие, самовлюбеност и абсолютна увереност, че можете всичко. Не бъдете алчни и нетърпеливи.
Другата негативна страна на съчетанието на планетите днес е прекалената екстравагантност, прахосничество и преяждане. Усетете правилните за вас граници на разширението и увереността.