07.04 – Венера и Нептун – страст и романтика

Сега е момента да се насладите на повишена чувствителност в отношения ви с партньора. Имате възможност да откриете или да измислите начини да си създадете приятни преживявания. Въображението ще ви помогне да доставите удоволствие на любимия човек. Ако нямате такъв, възползвайте се от предложение за среща. Повишената ви привлекателност и чувствителност може да ви сближи с нежен и грижовен човек. Някои може да открият истинска сродна душа или духовен партньор.
Ако и това не смятате за подходящо, си доставете удоволствие с нова дрехи, козметика, бижута или украсете дома си. Добавете лукс в живота си или проявете внимание към себе си, за което все нямате време.

Красотата може да дойде и с вдъхновение за творчество,  танци, музика и всякакви изкуства.  Може най-неочаквано да имате порив да напишете нещо поетични или да нарисувате или изваете нещо. рисуване и скулптура. Нептун управлява изображенията, филмите и екраните. Направете си фотосесия или снимайте нещо, което ви кара да се разчувствате.
Гледайте романтични филми, четете за любовта и топлотата в живота. Създайте си макар илюзорни романтични моменти в интернет.
Осмелете се да се видите през фотообектива или камерата и да откриете истината за своята реална красота. Или се погрижете за някого в нужда, за да види и оцени вашата вътрешна красота.
Дори да не получите похвала или благодарност, усещането да си истински помага да се почувствате значими и способни.
Интуицията се засилва и може да получите ценно прозрение чрез сънища и видения. Психичното докосва красотата.