06.04 – ПЪЛНОЛУНИЕ във Везни

Това Пълнолуние ще освети дълбоки емоционални рани, които може да са причинени от вашия баща или липсата му. Друг фактор за излизане от мрака на спомените може да е неприятен период или ситуация, причинени от мъж или свързани с унижение на вашата личност. Потъпкването на егото ви сега ще бъде на фокус. Спомените за бащата, който липсва или не ви разбира, не ви изслушва може да помрачат мислите ви Това може да ви накара ви е да нараните другите с думи или действия или да се изолирате. Особено важно е да осъзнаете страданието, което спира вашето развитие и пречи да изразявате себе си свободно.
Макар Меркурий вече да е знак, който обича приятното и красивото, не са изключени  резки действия и изблици на гняв.

Но доброто разположение на Венера и Меркурий в Телец ще ви помогнат да намерите решения чрез открита и честна комуникация.
Днес Слънцето в егоцентричния знак, който много държи на „АЗ!“, а срещу него е Луната, която във Везни особено много се нуждае от „Ние!“. Затова конфронтацията, сътрудничеството и компромисите във връзките ще имат важно място в предстоящите дни. Нуждата от флиртуване, общуване и да изживявате насладата да бъдеш във връзка ще насочва вниманието ви и към нуждите на другия.
Везни е знак, който все търси баланса и справедливостта, затова ще се стремите към мир и хармония, макар по хладен и интелектуален начин. Импулсивността, която запалва Слънцето в Овен и стремежът на Луната във Везни към най-добрия изход ще ви тласка ту към категоричност в решенията, ту към търсене на компромис
Заедно с това Венера ще ви поставя в горещи ситуации. Може да осъзнаете, че е време да се откажете от стара мечта или относително спокойното и сигурно, но скучно ежедневие и да продължите напред.
Освобождаването ви от или във връзката може да бъде болезнено. Юпитер, който влияе на Пълнолунието ще разширява усещането ви за жертва. Страданията по изгубеното време в безполезни или изхабени от времето отношения ще и се струват по-големи, отколкото са всъщност. Затова не се оставяйте на тези усещания. Сега е момента да се разделите с тези, които ви изтощават и ограбват емоционално или материално.
За тези, които се осмелят да направят решителната крачка към свободата и щастието, Юпитер може да се превърне в прекрасен лечител. Пътуване – близко или далечно, реално или въображаемо, ще ви излекува от миналото.
За да преминете по-леко през предстоящите дни, изберете да виждате красивото в света. Започнете нова двигателна активност, пътешествайте, четете, учете, говорете с хора, които са по-различни или живеят в различна среда. Полезно е да практикувате йога, медитация, да плувате или да направите водни процедури. Близостта до вода или диета с течности ще облекчи не само тялото ви. Важно е да разширите погледа си към света, към Вселената и да се погрижите за душевния си комфорт преди всичко и всички.