30.03 – Венера и Уран – странна любов

През следващите няколко дни може преживеете неочаквана промяна и вълнения, свързани с любовта или парите или и двете. Уран може да ви помогне да създадете нови приятелства чрез социалните мрежи.
Ако отношенията с партньора са в застой, има вероятност да се бунтувате и да създадете рискова ситуация. Липсата на удоволствия във връзката може да пробуди вашето недоволство и да го проявите без задръжки. Имайте предвид, че острите реакции внезапно биха довели до прекратяване на отношенията ви. Нуждата от тръпка в любовта може да ви тласне към твърде остър завой. Донякъде по-безопасно ще е да преживеете копнежа за разнообразие във фантазиите си или чрез романс без продължение в интернет.

За необвързаните е подходящо да се възползват от неочакваните предложения за парти, среща с приятели, културни събития или просто разходка. Ще се изненадате колко приятно може да прекарате времето си. А може съдбата да ви сблъска с някоя интересна особа, която да направи пъстър живота ви, макар и за кратко.
Не са изключени и внезапни действия, които определят вашето финансово състояние. Възможно е да изникне предложение, което изглежда доста изгодно и заедно с това предполага свобода и удовлетвореност от работата. Други най-неочаквано може да сменят източника на доходи.
Внимавайте, ако усещате импулс да направите някакви инвестиции или да похарчите повече пари за външния си вид или за дома. Но ако сте решили да обновите гардероба или своята външност, както и интериора на работното място или вкъщи, не се колебайте, следвайте призива на красотата. Мнозина вече усещат силно желание да последват модните тенденции, да си купят нова козметика, бижута и какво ли още не. Не забравяйте да харчите в рамките на бюджета си, защото непредвидените разходи може да наруши финансовия ви баланс или да създаде конфликт с половинката. Не прекалявайте и с проявите на свободно поведение, за да не си навлечете гръм и мълнии.
Ако имате творчески талант, сега ще е по-лесно да се изявите и дори може да поставите началото на уникален стил или собствен бизнес.
Всичко нестандартно ще привлича вниманието и ще ви събужда от летаргията за да проявите красотата, талантите и уникалността си.