28.03 – Меркурий и Юпитер – новини и забавления

След напрежението, което създадоха Плутон с преминаването в знака Водолей и Марс с преминаването в Рак е време за повече с оптимизъм и веселото настроение.
Добри новини могат да достигнат до вас и да разширят надеждите ви за успешно, богато и щастливо бъдеще. Положението на тези две планети във вашия хороскоп показват в коя област на живота можете да очаквате полезна или обнадеждаваща информация.
Тези от вас, които работят с комуникации, преподават, пишат или пътуват ще усетят най-много лекотата и удоволствието от днешните дейности.
Възможно е да се чувствате по-щедри, добронамерени и общителни от обикновено. Това е идеалното време да започнете нов курс на обучение или да се явите на изпит.
Можете за направите своите планови и резервации за почивка или екскурзия, включително в чужбина.

Пролетното съживяване се усеща, както в мисленето, така и във вашата физическа активност.
Позитивната нагласа ще ви помогне днес да успявате с лекота.
Запишете си идеите, които минават през ума ви, защото най-вероятно са част от някаква по-голям промяна, която ви очаква напред.
Макар да е  начало на седмицата не пречи да се забавлявате с приятели или да общувате с нови хора в социалните мрежи. Днес желанието да очаровате и да сте тактични и интересни ще ви помогне да решите стари спорове, за заровите томахавката на войната и да погледнете с чувство за хумор на миналото.
Търговски сделки и всякакви договори биха донесли благополучие. Само внимавайте за дребния шрифт, защото сега сте склонни да виждате голямата картина, но детайлите може да препънат колата.
Печалба и успешни преговори са възможни за родените в средата на Овен, Телец, Лъв и Стрелец както и за тези, чиято Венера, Юпитер или Меркурий са в средата на тези знаци.