21.03 – НОВОЛУНИЕ в Овен

Вероятно вече усещате прилив на сила и желание за по-интересен живот.
Това Новолуние поставя пред вас проблемите за гнева, ревността, нетърпимостта в ежедневния живот  и как да продължите напред.
Най-силният аспект с Марс и Плутон дава целеустременост, решителност за промяна и търсене в дълбочина какво във вас създава хармонията.
Мнозина ще преминат през криза, връхлетяла ги сякаш от нищото. Но тази изненада е натръпаното тайничко недоволство в хората около вас. Силните емоции ще изяснят позициите и от двете страни, макар с горещи скандали или удари под кръста. Решенията, които ще вземете сега може да ви издигнат на ново ниво на съзнанието. Най-важно ще бъде за вас да съхраните здравето си, като изтръгнете страховете и мнителността.

Важно е да приемете кризите като източник на нови възможности. Ако не съберете смелост да нарушите илюзорната си зона на комфорт може да пропуснете шанса си за истински вълнуващ живот.
Новолунието заедно с Марс и Плутон нажежават отношенията и емоциите. Раздразнението, нетърпението, гневът и недоволството може да достигнат разрушителни размери. Това създава опасност от конфликти, насилие, инциденти, наранявания или изтощение. Мъжката енергия се увеличава  и мъжете, началниците или врагове ще се опитват да ви влияят, както в открит конфликт, така и с всякакви скрити психологически тактики. Борбата за власт дори по незначителни въпроси ще бъде изострена. Да преследвате целите си не е безопасно. Пазете се и от провокации. Постарайте се да изчакате по-спокойни времена. Но ако миналото вече ви задушава дотолкова, че вреди на здравето ви, не се колебайте да решите ситуацията.
Копнежът да постигнете най-страстните си желания може да ви отведе в изключително грешна посока.
Но за някои това може да е решаващия момент, в който да се откажат от рутината и след сивотата да стартира нов вълнуващ живот.
Не забравяйте, че с импулсивност рядко се вземат правилни решения и се създават конфликти и инциденти.
Много вероятни са манипулации, предателства, заплахи. Но вътрешното ви усещане за истината ще ви води в правилната посока. Вашата психологическа и физическа сила могат да се комбинират по най-добрия начин и да преборите дългогодишни вредни навици, кармични обремнености и неприятни отношения.
Пазете се от остри предмети, огън и вода.