02.03 – Венера и Юпитер – любов и пари

Богът на изобилието и богинята на любовта може доста щедро да ви дарят с това, което ви носи удовлетворение и добро настроение. За някои от вас това може да са финансови постъпления, успешни сделки или признание за добре свършена работа. За други тяхното влияние може да създаде прекрасен ден или период на хармония и щастие.
Венера и Юпитер създават изключително добри условия за развитие, удоволствия и наслада от живота. Не пропускайте това влияние и бъдете активни, общителни и добронамерени. Юпитер ще ви помага да бъдете оптимисти и да създавате лека и весела атмосфера както на работа, така и сред приятели и у дома.
Използвайте предстоящите почивни дни, за да си доставите истинска радост от свободата да се движиш, да срещат познати и непознати.

Те могат да обогатят и знанията ив за света или бизнеса ви, докато се смеете, танцувате или спортувате.
Много възможно е да създадете нови полезни и приятни приятелства. Сега ще е много по-лесно да намерите нови партньорства, които да бъдат истински и взаимно полезни.
Прекрасни и щастливи мигове ви очакват и ако решите да пътувате на дълги разстояния. Само внимавайте,  увлечени в приятни и закачливи разговори да не създавате рискове на пътя. Има опасност от доста самоуверено поведение зад волана, което съчетано с бързи скорости може да ви постави в критични ситуации.
Макар да ви очакват неработни дни не пропускайте този ден и следващата седмица, за да направите изгодни финансови инвестиции, за да увеличите богатството си. Някои може да спечелят от тото, хазарт или други забавни или спортни дейности. Вложенията в произведения на изкуството, бижута, красота за дома или офиса ще подобрят настроението и жизнеността ви. Може това да стане и по косвен начин, като се погрижите за  висшето си образование, започнете дългосрочен курс за квалификация или като уредите въпроси, свързани със закона.
Вие ще привличате красота и ще излъчват е повече обаяние с думи и поведение, което увеличава шансовете да се влюбите или да рестартирате позаспалите си отношения.
Време е за хармония, топлина, щастливи преживявания и любов.