21.02 – Меркурий и Уран – изненади

Тяхната комбинация носи вълнения и промени в ежедневието. Някои от тях могат да са доста разстройващи и напрягащи. Неочаквани новини или ситуации могат да преобърнат деня ви и да ви наложат да промените плановете си.
Възможно е да усещате тревога от това, че някак изоставате и не успявате да се справите с ангажиментите.
Липсата на концентрация създава условия да направите грешки в документи или в разговори.
Бързо изстреляни думи или написани недоволства ще утежнят положението.
При мнозина денят е изпълнен с нуждата от вълнение или забавление. Това много бързо би създало проблем с някой, който очаква да сте по-отговорни или да му създадете комфорт, особено когато се отнася за финанси.
Бъдете много внимателни когато боравите с електрически и електронни уреди, защото има вероятност от проблеми.
По възможност не пътувайте, но ако сте го планували бъдете нащрек за злополуки, повреди или изненадващи ситуации на пътя.

Дори да се движите пеш по улиците може внезапни хрумвания за промени на посоката – ваши или чужди, да доведат до инцидент.
Избягвайте комуникациите, независимо дали лично, писмено или в интернет, защото недоразуменията могат да доведат до сериозно прескачане на искри между вас. Много вероятно е в бързината да обидите някого.
По-добре да отделите време за вашите оригинални идеи и странни или неочаквани хрумвания. Но ако все пак решите да бъдете в нечия компания не се задълбочавайте в това, което чувате, за да не си развалите настроението. Оставете хапливите шегички настрана и бъдете максимално гъвкави.