19.02 – Слънцето преминава в Риби

Предстоящите четири седмици ще са вдъхновяващи, изпълнение с въображение, чувствителност, ирационалност, съпричастност, засилена интуиция и впечатлителност.
Вашата емоционалност нараства, но не и способността да се ориентирате в необятните и дълбоки води на чувствата.
Рибите се чувстват комфортно в свят без ясни граници и строго определени факти и цифри. Под тяхното влияние, засилено в голяма степен от присъствието на Нептун в същия знак, ще виждате света многоцветно, вместо черно-бял. Ще откривате частица истина в различни гледни точки и така ще бъдете по-състрадателни и приемащи. На моменти ще се чудите дали се заблуждавате или ви заблуждават.

За да получите отговор, доверявайте се повече на вътрешния си глас, вместо на разума. Реалността ще ви изглежда променлива и трудно ще я различавате от мечтите и творческото въображение. Затова изразявайте своя богат вътрешен свят и дайте шанс за изява на артистичните си стремежи и духовни търсения.
Възможно е да усетите, че по-често имате пориви да помагате на хора в нужда, което преди не сте правили. Сбъдвайте и вашите и чуждите мечти! Да подадеш ръка, когато някой има нужда от помощ, ви прави истински човек.
Възползвайте се от това влияние до 20 март за да реализирате творческо намерение или романтична мечта. Това ще бъде емоционално време, когато разумът може да остане встрани, но полетът на душата има своя звезден период.
Бъдете креативни, пишете, рисувайте, танцувайте, плувайте, четете, слушайте музика. Освободете се от тъгата и отчаянието, като започнете упражнения по йога или друга двигателна активност, на която можете да се наслаждавате без големи натоварвания.
Позволете си мигове фантастична любов и романтика!
Последвайте мечтите си и следвайте вдъхновенията!
Понякога да сте малко отнесени дава свободата, която помните от безгрижното детство. Все пак не потъвайте в миналото, защото можете да създадете вълшебни мигове и сега и всеки следващ ден.