17.02 – Меркурий и Юпитер – позитивно мислене

Работната седмица приключва с добро настроение. То ви настройва повече за забавления през уикенда и планиране на щастливо бъдеще. Сега можете да погледнете по-широко на перспективите и да мислите по-оптимистично за тях.
Глобалната нагласа за успех ще ви помага при вземането на решения. Информацията, която ви е нужна може да се появява от всички страни. Сякаш изведнъж знанията на света ви се предоставят, за да ви бъдат от полза.
Позитивното мислене и добрите комуникативни умения създават условия за богато и пълноценно общуване. Да представите себе си по най-добрия начин е напълно възможно днес. Докато разговаряте с усмивка и с отворени карти, може да напреднете доста в отношенията с партньора.

Използвайте своята дипломатичност и такт, за да преодолеете различията и да заровите томахавката на доскорошни конфликти. Днес всичко изглежда по-лесно и се случва с размах. 
Ако ви предстоят важни сделки и подписване на договори, внимавайте да не прекалите с усещането, че всичко е по силите ви, защото ще дойде време да изпълните обещаното или да вложите големите средства, които сега ви изглеждат нормално.
Вечерта може да прекарате незабравими мигове в нечия компания и да откриете много общи интереси за забавления и бизнес. Можете да създадете нови приятелства и партньорства с лекота.
За тези, които учат или се явяват на изпити, стресът ще е по-малко от обикновено. Повишеното любопитство към знания може да ви отведе до интересна информация.
В синхрон с края на работната седмица на работа ще усещате, че само тялом сте там, а умът ви е на почивка и душата ви копнее да се забавлява. Наслаждавайте се на това настроение и  планирайте пътуване или друго приключение. А късметлиите могат и да си го реализират още днес.