03.02 – Слънце и Уран – освобождаване

Наближаващото пълнолуние в Лъв създава напрежение, безпокойство и дори тревожно чувство, че нещо ще се промени. Най-добре е промяната да тръгне от вас, за да избегнете неприятните изненади. Вашата гъвкавост ще намали усещането за несигурност.
Бъдете особено внимателни и по възможност не бързайте, защото натрупаното напрежение може да доведе до непредсказуеми действия и дори инциденти. Избягвайте и опитите с механични и електронни устройства и експериментите в науката. Уран управлява и иновациите и електрониката, което може да повреди колата или компютъра. Не се правете на майстор, ако не сте истински специалист, макар че и за тях не е най-подходящото време за ремонти.

От друга страна, критични моменти може да има и в отношенията с хората около вас. Възможни са неочаквани изблици на гняв, които да покажат вашата или тяхната истинска природа и какво мислите  за връзката ви. Може всеки да иска да прояви силно егото си и без ограничения. Уран освобождава натрупаната импулсивна и непокорна енергия. Споровете, особено с началници, биха довели до загуба на уважение и неочаквани последици. За да избегнете усложнения, следвайте рутината и не захвърляйте с лека ръка постигнатото досега.
Въпреки това, ако нещо в живота ви е в застой или се нуждае от надграждане, опитите да се сдържите ще се окаже безполезно. Натрупаната електрическа енергия ще ви разтърси и промяната ще дойде като гръм.
За да се справите с това влияние следвайте промяната или я създавайте с нагласата, че по-доброто предстои. Разберете защо се чувствате неспокойни и какво ви създава усещането за предстояща драма и хаос. Ако напрежението влошава връзката ви не е изключено да се изправите пред внезапна раздяла. Може да имате нужда от необичайна промяна на вашия външен вид или да започнете нов път, който да ви донесе повече възможности и вълнения.
Условията са подходящи още преди пълнолунието да започнете освобождаване от лоши навици или зависимости ограничения. Покажете на себе си и на света колко сте силни.