30.01 – Слънце и Марс – енергичност

Седмицата започва с повишена енергия и дързост, които ще се натрупват, а това ще увеличава нетръпението и напрежението. Усещането за сила в началото ще ви помага да се справите и с най-трудните задачи. Дори може да впечатлите някой, който е важен за вас в личен план или шеф.
Повишената ви енергичност, очарователност и дързост може да ви направят привлекателни и дори блестящи.
Възможно е да увлечете със своя плам група хора в нов проект или да раздвижите позаспалия им ентусиазъм. Това ще ви донесе внимание, което не сте и очаквали. Може да се осмелите да рискувате малко повече от обикновено. Сега е момента да усетите силата и смелостта и да използвате инициативата си, за да се справите с по-сериозни задачи или предизвикателства.

Ако обаче вас ви побутват да се задействате, имайте предвид, че не трябва да се доверявате само на думите. Проверявайте фактите и търсете мнението на специалист, който не е толкова екзалтиран, колкото създателя на идеята към която ви тласкат.
Повишената ви очарователност може да отведе в някое страстно преживяване. Използвайте засиления си чар и си намерете нова компания – партньор или приятели.
Може да се сблъскате с увереността и на другите около вас. Бъдете предпазливи, особено ако човекът срещу вас е с голямо его. Нуждата му от признание и похвали създава подходящи условия, за да се приближите до него и да реализирате желанията си. Но една неподходяща дума може да го настрои доста враждебно към вас.
Тези, които се явяват на изпити може да се изненадат от резултатите, защото умствените възможности са засилени. Но имайте предвид, че и настроенията се сменят доста бързо, затова бъдете подготвени за всякакви обрати, дори отлагане на изпити.
Ако ви привлича нечия ексцентричност, внимавайте да не се окаже човек, който бързо променя емоциите, възгледите и обкръжението си.
Осъзнайте какво ви мотивира и действайте енергично, но не пропускайте насоките на инстинктите си.
Пазете се от дръзки и сaмонадеяни шофьори, особено ако са млади. Тази седмица мнозина ще смятат, че имат право да са преди всички и могат да нарушават правилата. Други ще сменят рязко посоката, заради внезапно хрумване да изпреварят останалите. Идеята, че са по-бързи и по-изобретателни може да смачка не само ламарините.
Не бързайте и не се разсейвайте, особено когато се занимавате с режещи инструменти, отоплителни и електрически уреди.
Топлината е особено важна през тази седмица, както за гърлото, кръста и стъпалата, така и за душата. Казвайте топли думи и нека мислите ви са слънчеви!