23.01 – Уран излиза от ретроградност

А Слънцето с Юпитер носят късмет и изобилие.
От 24.08.2022г. до днес планетата на революцията ви насърчаваше да разгледате своите цели и да осъзнаете дали са в съответствие с истинските ви желания. Сега, когато и Слънцето и Венера са в знака, управляван от Уран – Водолей, ще можете да вземете смели решения. А смел е този, който се захваща с нещо непозната, а не този, който успява с познатото.
През следващите месеци вероятно ще бъдете по-толерантни към особеностите и различията, които виждате в другите. Възможно е зад това да стои вашето желание за различност.
Направете по-цветен живота си. Експериментирайте  външния си вид, за да намерете своята по-забавна страна.
Уран е в знака Телец, който е символ на природата и материалната стабилност. 

А планетата на изненадите се намесва, за да промени начина, по които сте изградили живота си, започвайки с неговите основи. Както земетресенията, така и сблъсъците в отношенията ще проверят какво ще оцелее, за да изградите наново отнесеното. Затова от няколко години досегашните структури се променят из основи. Променя се дори разбирането за паричен обмен, както и начините за инвестиране.
Променя се все повече вниманието към храната, как си я доставяме и как я отглеждаме.
Целите и начина на живот на хората е коренно различен от преди, както и между поколенията, но и при много по-малки възрастови разлики. Все по-бързо се сменят нагласите в отношенията, както личните така и служебните.
Причинявайки малки и по-големи сътресния, Уран създава условия и за растеж и усъвършенстване. Често неговата намеса се свързва с внезапни пробиви и шокиращи разкрития или събития. Той е символ на напредъка в технологиите, науката и техниката.
Когато стоите повече в миналото и се съпротивлявате на бъдещето, той често се намесва, за да направите решителната крачка и да продължите напред.
Днес Слънцето и Юпитер ви дават шанс да започнете промяната с нещо хубаво. Уловете късмета или просто се усмихнете на новия ден и новата седмица, които носят нови възможности.
Потърсете Слънцето в очите на някого и си представете как щастието и успехът са точно пред вас. Трябва само малко смелост и оптимизъм, за да стигнете до точното място в точния момент.
Започнете да учите нещо или полюбопитствайте за особеностите и различията между хората и местата по света, които не познавате. Изберете си дългосрочна цел и приемете, че може да стигнете лесно до нея, ако всяка крачка ви носи удовлетворение. И направете първата стъпка напред.
Бъдете щедри и добронамерени днес към себе си и другите.