20.01 – Слънцето преминава във Водолей

През следващия месец очаквайте повече оригиналност, интересни хрумвания и малко ексцентричност. Време е да надникнете отвъд обичайното и да освободите ума си. Водолеят вдъхновява независимия дух и бунтарството. Всичко различно ще се приема по-лесно и с повече интерес. Има вероятност да се срещате с различно мислене и малко странни хора. Традиционното няма да ви вълнува толкова, нито сигурността и традициите.
Ще ви се иска да не се съобразявате с правила, но не забравяйте, че това влияе на всички и всеки ще иска да е оригинален и освободен. Затова ще ви е нужно и толерантност към странностите на околните.
Да отстоявате своите избори ще е основна грижа. Мнозина ще направят почти революционни промени в живота си или поне ще им дадат шанс във въображението си.
Утре е новолуние и начало на годината на Заека, а ден след тях Уран излиза от ретроградност.

Затова изчакайте още малко със стартирането на смелите ви идеи. Ще имате време да преобразите напълно дома, работното място или връзката си. Идва подходящ период да направите разчистване. Оптимизмът и безгрижието ще ви дадат сили да се спасите от еднообразието и скуката през зимата.
Водолеят е знак, който обича общуването и взаимодействие с другите при търсене на нови идеи и начини за действие. Ще усетите как по неизвестна причина общувате повече с вашите колеги и намирате нови професионални контакти.
Заедно с  това приятелските разговори ще са глътка топлина и веселие в студените дни. А забавното и по-нестандартно общуване с човека до вас може изненадващо да освежи и обнови отношенията ви. Не е изключено да откриете в себе си и в другите качества и мисли, които да ви впечатлят.
Светът е пълен с цветове и форми, а странните им съчетания правят живота ни необикновен, стига да пуснете контрола, за да позволите на различното да внесе пъстрота в душата ви.