09.01 – Венера и Марс – страстни моменти

Седмицата започва с прекрасното влияние на богинята на любовта, удоволствията и парите и планетата на страстта и борбата за живот Марс. Вероятно вече усещате желанието да давате и получавате любов. И не просто любов, а онова разтърсващо и необяснимо чувство, което ви кара да не спирате да се усмихвате дори на най-сърдитите и гневни хора около вас. Това правят Венера и Марс, вървейки ръка за ръка сред звездите. Положението на тази двойка във въздушни знаци разгаря огъня на страстите и ви понася из силни преживявания.
Последният път, когато са го правили беше не много отдавна – в средата на октомври. Но сега може да се завърнат предишни преживявания, докато Марс все още е ретрограден.
Ще се увеличи желанието ви за социални контакти и удоволствия. Ще търсите в нечий поглед повече пламък и искрата на живота. Може да откриете някой, който да запали отново желанието ви да се движите и физически и ментално и емоционално. Сякаш сега започва пролетта, а не сме в началото на зимата.

Можете да постигнете всичко, което пожелаете, стига да увлечете с чар и темперамент другите без да упражнявате натиск.
Ако сте имали трудни периоди напоследък с партньор в живота или в работата, сега можете да изгладите отношенията. Покажете, че сте готови да съдействате за благото и успеха и на двамата. Нека вашата дипломатична и нежна страна да е водеща в разговорите и действията.
Направете така, че любимият човек да усети вашата подкрепа, приятелство, не само че го желаете страстно.
Вашата привлекателност и любвеобилност може да ви донесе шанс за нова връзка, ако предишните отношения са към изчерпване. Но ако искате да съживите огънчето между вас не рискувайте с авантюра в този момент. Усещането да сте толкова истински въвлечени в любовна игра няма как да се скрие точно сега. А и няма да продължи дълго подобна забежка.
За тези, които са потънали в сивотата на ежедневието е идеалния момент да създадат по-емоционални и вълнуващи преживявания, ако искат да запазят искрата в близостта. Нека игривата ви природа да надделее над напрежението и тежестите, които са ви затиснали с времето. Вложете малко романтика и повече изобретателност, сякаш за първи път искате да привлечете вниманието на някой, без когото вече не можете да си представите дните.
Можете да се заемете и с творческите проекти, които съчетават красота с действие. Забавлявайте се с преустройство на някоя стая, танци или рисуване. Отделете време за процедури за красота или започнете занимания, които да ви донесат поне малко радост . Създаването на нещо красиво ще ви достави много удоволствие и щастието ви ще увлече и другите около вас. Отидете на парти или организирайте забавления у дома.