31.12 – Венера и Плутон – нужда от любов

В последния ден на годината, преди да изпратите желанията си за 2023 година, нуждата от повече любов и горещи емоции се засилва. Отношенията, в които се намирате ще искате да превърнете в нещо по-задълбочено и интензивно. Не бързайте с трансформациите, защото може погрешно да възприемат вашата промяна и да възникнат усложнения.
Ако сте необвързани, ще усетите, че притежавате по-голяма сила, за да приковете вниманието на нови приятели и любовници. Магнетичната ви привлекателност ще влияе на хората на подсъзнателно ниво. Не злоупотребявайте с това влияние, за не пострадате, когато то отмине. Да манипулирате чувствата на другите е опасна игра. Възможно е да усетите, че ви се иска да управлявате поведението на околните чрез чувството за вина, заплахи или напомняне на теми, които предизвикват страх.

Не забравяйте, че само хубавите емоции задържат истински човека до вас.
Другата тъмна страна на прегръдката между Венера и Плутон е ревността. Преследването и шпионирането ще донесат само негативна енергия, която трудно ще изчистите в себе си и между вас, дори да мине много време. Ако сте женени, страстна афера ще внесе много огън в душата ви, но той може да прерасне в пожар между вас и законната половинка.
Ако сте сами, внезапно привличане може да ви отведе в дълбока и кармична връзка.
Влюбването ще е силно и ще завладее подсъзнанието ви. Това може да има сериозни последици, когато осъзнаете, че човекът има сериозни психични проблеми или пристрастявания, както и престъпни деяния или намерения. Ревността или унищожителното му влияние върху вас може да ви донесе много болка.
Не е изключено някой от миналото, които ви е причинил подобни неща да напомни за себе си точно сега.
За да се спасите от негативите на това влияние е добре да давате любов и обич без да контролирате, без да изисквате и без да се ласкаете от вниманието, което получавате. Просто бъдете чар и светлина в този прекрасен и магичен ден преди началото на новата 2023 година. Изпратете 2022 година с любов и прошка към себе си и хората около вас. И когато стрелките в едно се слеят в новогодишната нощ си пожелайте с цялото си сърце прекрасен живот!