20.11 – Слънце и Юпитер – ентусиазъм

Днес може да се чувствате на върха на света и да се радвате на топли и приятелски отношения с всички. Възползвайте се от доброто настроение, ентусиазъм, самочувствие и късмет. Не  пропускайте предложенията за пътуване или забавления.
Ако сте настроени на по-спокойна вълна, използвайте почивния ден, за да обогатите знанията си или за духовен и материален растеж.
Някой най-неочаквано може да получи подарък или финансово постъпление. Това внезапно ще направи плановете ви по-лесни и приятни.
Увеличава се желанието да излезете от всякакви ситуации, които ограничават живота ви.
Вероятно силно усещате нуждата от промяна и вълнения. Възможно е намеренията ви да се объркат и да замените една дейност с друга.
Само внимавайте със спонтанните, хаотични и твърде смели действия. Сега не е добре да рискувате. Пазете се от тези, които ще го направят. Те могат да застрашат сериозно не само техния, но и вашия комфорт.
Бъдете особено бдителни и търпеливи на пътя. Опитайте се да контролирате тази импулсивна и непостоянна енергия. Най-добре да я вложите в нови, нетипични за вас изяви, които да учите бавно. Изберете странното пред буйното и дръзкото.
Не пропускайте гениалните идеи, които може да ви хрумнат. Колкото и необичайни да са те, могат да ви отведат на ново ниво.

Позволете си да се забавлявате и разширите възгледите си за живота.
Да сте сами днес е полезно, само ако се занимавате с учене, работа на компютър или комуникации в интернет.
Възможни са трудни разговор, които да ви покажат грешките и уроците, които имате да учите.
Не съдете партньора, родителите и приятелите си и не вземайте сериозни решения за връзките си с тях точно днес.