17.11 – ВЕНЕРА преминава в СТРЕЛЕЦ

Влюбените ще усещат колко е прекрасен света и как се разширяват хоризонтите. Ще искат да научат нови неща и да изживеят всичко заедно с любимия човек. Ще гледат напред жадни за живот, изпълнен с вълнуващи преживявания и прекрасни незабравими моменти.  Но има вероятност да попаднете в объркващата комбинация от лековати и сериозни действия.
Мъжете и жените с Венера в Стрелец ще разпалват другите с усмивки, смях, шеги, мечти и приятелско или флиртуващо поведение. Ще отворят умовете и душите си за огромното разнообразие и красота на живота. Ако не сте на тяхната вълна, може да ви отминат сякаш не съществувате. Те ще избягат щом стане трудно в отношенията или ако спирате поривите им. Привличат ги единствено хората, които са влюбени в живота. Не е нужно да сте съвършени или красиви, за да спечелите тяхното благоволение.
Венера в Стрелец дава възможност да израстнете във вашата връзка. Не следвайте утъпкани пътища и позволете на Венера да ви донесе вълнение и тръпка, приключения и забавления. Може да се разпилявате в много интереси и теми, дебати и философстване.

Нуждата да научите повече за красотата на света ще ви води към най-различни приключения, философии, разговори и срещи с различното и непознатото.
Необятното щастие на влюбения ще ви създаде усещането, че нямате граници.
От друга страна, може да усетите нежелание да се привързвате и да поемате отговорностите в някакви отношения.
Бъдете забавни и пуснете смеха, танците и романтичните приключения в ежедневието си.
При някои от вас търсенето на истината и висшият смисъл на неща може да ви отдалечи от любовта, особено ако ви се стори твърде сложна връзката с друг човек. Запазете своята искреност и директност, но внимавайте да не нараните околните. Откровенията, макар споделени с усмвика, могат да оставят дълбоки следи.
Венера в Стрелец не предполага пестеливост и практичност, затова внимавайте с пазаруването и дръжте под контрол финансите си. Парите дават свобода и комфорт, но по-добре да ги вложите в далечно пътуване, приключение или продължително обучение, което по-късно да ви донесе повече приходи.