15.11 – Венера и Юпитер – любов

Отново е ден за любов и романтика. Днес ще виждате света по-хубав и бъдещето по-светло. За някои от вас, започнали връзка през лятото, сякаш всичко се повтаря със същите трепети както в началото и дори с малко повече страст.
За други – едва сега идва звездния миг да срещнат любовта. Ако любовта не е приоритет за вас, не е изключено да имате късмет във финансови дейности.
Венера управлява парите, а Юпитер управлява богатството, така че инвестициите, направени сега, могат да увеличат вашето благосъстояние.
Добро настроение и оптимизмът ще ви вдъхновяват и ще ви правят по-привлекателни. Ако напоследък връзката ви или търсенето на нов човек не са особено успешни, сега е момента да поправите това.

Може трепети от миналото да се събудят отново. Позволете си да се отпуснете и да проявите своята щедра и усмихната страна. Общуването напоследък е по-лесно, особено ако не се фиксирате върху трудните и мрачни страни на живота. Новини за жестокости и трудни ситуации ни заливат напоследък, но от вас зависи дали можете да поддържате вярата, че хубавото е повече.
Възможно е да усетите повече увереност в себе си и с лекота да признаете чувствата си. Дори да получите отказ ще го преживеете значително по-добре, отколкото доскоро и много по-бързо ще се насочите към търсенето на някой по-подходящ.
Можете да намерите начин да станете по-популярни или да бъдете по-забавни. Ще ви привличат места, които предоставят приключения или в които да похарчите повечко пари. Затова внимавайте да не прекалите с рисковете или пазаруването. В случай, че се налага да пазарувате добре преценете с какво разполагате, защото коледните празници не са толкова далече.
Погрижете се за външния си вид или си купете нещо, което да внесе красота и изящество. Козметика, бижута, нещо модно, изкуство и всичко, с което да украсите дома или офиса си, е подходящо да купите сега. Внимавайте да не се увлечете по красиви, но излишно скъпи неща, за които скоро да съжалявате.
Ако не сте почивали достатъчно напоследък, умът ви вероятно ще витае в мечтите по романтична вечер, пътуване през уикенда или незабравим купон с приятели. Организирайте го вие, вместо да чакате някой да се сети за вас, независимо, че е началото на седмицата. Използвайте всеки слънчев лъч след сутрешната мъгла, за да сте навън и да се наслаждавате на цветовете на есента. Природата винаги ще ви зарежда с оптимизъм и спокойствие.