05.11 – Венера и Уран – изкусителни изненади

Богинята на любовта може да ви изненада. И както всяка изненада, дори да е хубава, обикновено ви стряска за момент. Дали внезапната промяна в любовния ви живот е добра или не ще, зависи от досегашните приливи и отливи на емоции.
Ако вече имате партньор, неочаквано събитие може да предизвика напрежение. Може да се окаже, че вашата нужда от промяна или вълнение във връзката не само приема, но може категорично да бъде  отказна от човека до вас.
Възможно е единият да заяви доста рязко нуждата си от свобода или обновление. Затова дори опитът ви за флирт може да бъде досадно за другия. Само здравата връзка би издържала на напрежението и внезапната раздяла ще е малко вероятна.
Всяка забежка сега може да доведе до раздяла изневиделица. Или може да се изненадате, как половинката ви е знаела за свободното ви поведение, но е търпяла досега. В този момент може конфликтът да се превърне в точка на пречупване и да се сложи край, който не може да се поправи нито скоро, нито след време.
Ако нямате партньор, има много възможности да си разнообразите живота. Всяко ново приключение може да бъде доста вълнуващо, но не очаквайте да продължи дълго.

Но за тези от вас, които са по-различни от общоприетото или са твърде свободолюбиви, може да се намери подходящия спътник в живота и това да доведе до трайно съжителство.
Тъй като Уран управлява интернет и модерните технологии, може да задоволите нуждата си от промяна чрез запознанства в непосещавани досега групи.
Венера управлява не само любовните отношения, но и финансите. Затова някои от вас може да получат неочаквани печалби. Но Уран не носи само приятни изненади, затова бъдете внимателни къде влагате парите си, за да не се окаже, че изгодно вложение в биткоини например е било илюзия. Има тенденция да се рискува и да се поддадете на представени като супер изгодни предложения, но по-добре да изберете други вълнения, които са по-безопасни и по-малко разоряващи.
Изненадайте се с форма на забавление, която никога не сте опитвали. Направете нещо, което да задоволи жаждата да се почувствате свободни и харесвани, но внимавайте за рисковете.