25.10 – НОВОЛУНИЕ в СКОРПИОН и СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ

Това новолуние ще създаде несигурност и неудовлетвореност, свързани с любовта и парите. Ще се наложи да вземете важни решения за това какво ви прави истински щастливи и доволни.
Влиянието на Венера върху новолунието насочва към темите за любовта, красотата и комфорта. Но Юпитер внася дисхармония, враждебност или песимизъм, когато гледате към бъдещето.
Заедно с това, затъмнението ще удължава влиянието на това новолуние и вместо само месец то може да ви се отрази в следващите шест месеца.
Затова е добре да сложите начало на нов проект или промяна в личните отношения, обвързаности с партньор, родители, деца и бизнес партньори.
Понеже Скорпион е знак подвластен на Плутон, а той ви кара да дълбаете в психичните причини за нещата, които ви се случват. Можете да поставяте под съмнение стари навици, поведение и вярвания, докато търсите нови и изобретателни начини за напредък.
От друга страна Венера ще ви фокусира и върху удоволствието, креативността и финансите. Обърнете внимание на нуждата да давате и получавате. Възможно е да преразгледате вашите ценности и да промените идеите си за хармония, приятелство и да потърсите лекотата.

Заобиколете се с прекрасни хора. Прекарвайте повече време в удобна среда и се постарайте да стабилизирате финансите си. Всички тези фактори в по-малка или по-голяма степен ще  подобрят вашата самооценка и самочувствие.
Слънчевото затъмнение напомня да обърнете внимание на егото си. Сега ще можете да анализирате по-задълбочено от какво страда то и кой му го причинява. За да се почувствате по-добре, поглезете се с нова прическа, дрехи, козметика или каквото и да било, за да изглеждате и да се чувствате по-красиви.
Как се чувствате в любовта, дали тя ви е достатъчна и дали изобщо ви вълнува напоследък ще е важна тема. Възможно да усетите остра нужда да се в близост с някого. Особено силно ще ви липсва усещането да сте нужни на някого, когото обичате.
За необвързаните идва силен период да намерят страстни и вълнуващи преживявания. Някой дори може да открие своята сродна душа или безусловна любов.
Намесата на Венера в новолунието ще ви направи привлекателни, забавни и общителни. Не се лишавайте от удоволствията на живота, от близки и страстни преживявания, забавления и купони. След дните на умора и безизходица скоро ще усетите прилива на ентусиазъм и мотивация. Това ще се отрази особено силно на водните знаци Скорпион, Рак и Риби и на всички творчески личности.
Дори да не давате изява на своите таланти, сега ще имате нужда да излеете душата си в музика, танци, поезия, рисуване, декориране.
Паричният поток също ще ви занимава съществено. Дали ще намерите начини да ги спечелите или ще си позволите да пръснете по ценни вещи или за изкуство ще зависи от вашите належащи нужди и ограниченията, които сте преживели.
Внимавайте, защото силните влияния на планетите в знака Скорпион могат да създадат както нерушими приятелства така и врагове завинаги.
Недоволството, разочарованието или несигурността ще ви покажат, че е необходима преоценка на вашите цели. Потърсете помощ, за да осъзнаете дали вървите по грешния път, който може да ви отведе към още кризи. Не се страхувайте да погледнете по-дълбоко в себе си и да срещнете страховете си преди да ги преодолеете.