20.10 – Венера и Плутон – фатално привличане

В личните ви отношения могат да възникнат проблеми относно властта и контрола. Може да изплуват ревност или манипулации. Това ще ви покаже страха да не изгубиш човека, който е важен за теб или страх дали си обичан и ценен. Възможни са заплахи и ултиматуми. Ако единият се чувства задушен или контролиран в тази връзка, може решително да напусне тези отношения. В резултат другият ще преживее доста болезнено или драматично внезапно появилата се празнота.
При тези, които имат по-добри отношения също може да се случи трансформация или да разберете някои скрити черти на партньора.
Ако сте сами, нова любов може да ви привлече като магнит и да усетите фатално привличане или вие да привлечете неудържимо някого. Но внимавайте! Оглеждайте внимателно с кого се свързвате, за да не пострадате от някой маниакален или обсебващ тип. Силните усещания може да ви подлъжат да рискувате твърде много и да пренебрегнете разума.

 

Можете уверено да преминете през предизвикателните ситуации. Време е да преодолеете или премахнете драмите с помощта на умела психология. Имате шанс да промените различни области от живота си, които напоследък не ви удовлетворяват.
Ако липсват сериозни проблеми с партньора, може да усетите нуждата от повече страст, която да възроди силните ви чувства. Разкриването на дълбоки и тъмни тайни може да ви сближи още повече или да ви отдалечи завинаги. Каквото и да се случи съдбата ви изправя на нов път.