18.10 – Венера и Марс – страстни моменти

Вероятно вече усещате желанието да давате и получавате любов. И не просто любов, а онова разтърсващо и необяснимо чувство, което ви кара да не спирате да се усмихвате дори на най-сърдитите и гневни хора около вас. Това правят Венера и Марс, вървейки ръка за ръка сред звездите.
Последния път, когато са го правили беше доста отдавна – в началото на 2021 година. Но и тогава силата им не беше толкова голяма, защото заземяването им охлаждаше тяхното проявление. Докато сега въздухът разгаря огъня на страстите и ви понася из силни преживявания. Ще се увеличи желанието ви за социални контакти и удоволствия. Ще търсите в нечий поглед повече пламък и искрата на живота. Може да откриете някой, който да запали отново желанието ви да се движите и физически и ментално и емоционално. Сякаш пролетта сега започва, а не есента.
Можете да постигнете всичко, което пожелаете, стига да увлечете с чар и темперамент другите без да упражнявате натиск.
Ако сте имали трудни периоди напоследък с партньор в живота или на работа, сега можете да изгладите отношенията.

Покажете, че сте готови да съдействате за благото и успеха и на двамата. Нека вашата дипломатична и нежна страна да е водеща в разговорите и действията.
Направете така, че любимият човек да усети вашата подкрепа, приятелство, не само че го желаете страстно.
Вашата привлекателност и любвеобилност може да ви донесе шанс за нова връзка, ако предишните отношения са към изчерпване. Но ако искате да съживите огънчето между вас не рискувайте с авантюра в този момент. Усещането да сте толкова истински въвлечени в любовна игра няма как да се скрие точно сега.
За тези, които са потънали в сивотата на ежедневието е идеалния момент да създадат по-емоционални и вълнуващи преживявания, ако искат да запазят огъня между тях. Нека игривата ви природа да надделее над напрежението и тежестите, които са ви затиснали с времето. Вложете малко романтика и повече изобретателност, сякаш за първи път искате да привлечете вниманието на някой, без когото не можете вече.
Можете да се заемете и с творческите проекти, които съчетават красота с действие. Забавлявайте се с преустройство на някоя стая, танци или рисуване. Отделете време за процедури за красота или започнете спортни занимания, които да ви тонизират. Създаването на нещо красиво ще ви достави много удоволствие и щастието ви ще увлече и другите около вас. Отидете на парти или организирайте забавления у дома.