17.10 – Слънце и Марс – енергичност

Тази изпълнена с промени седмица започва с повишена енергия и дързост. Усещането за сила ще ви помага да се справите и с най-трудните задачи. Дори може да впечатлите някой важен за вас човек в личен план или шеф. Повишената ви енергичност, очарователност и дързост може да ви направят привлекателни и дори блестящи. Възможно е да увлечете със своя плам група хора в нов проект или да раздвижите позаспалия им ентусиазъм. Това ще ви донесе внимание, което не сте и очаквали. Може да се осмелите да рискувате малко повече от обикновено. Сега е моментът да усетите силата и смелостта и да използвате инициативата си, за да се справите с по-сериозните задачи.
Повишената ви очарователност може да привлече някое страстно преживяване. Използвайте засиления си чар и се открийте нов партньор или приятели.

Повишената ви очарователност може да привлече някое страстно преживяване. Използвайте засиления си чар и открийте нов партньор или приятели.
Може да се сблъскате с увереността и на другите около вас. Бъдете предпазливи, особено ако човекът срещу вас е с голямо его. Нуждата му от признание и похвали е идеалният момент да се приближете до него и да реализирате желанията си.
Осъзнайте какво ви мотивира и действайте енергично, но не пропускайте насоките на инстинктите си.Пазете се от дръзки и смаонадеяни шофьори.