14.10 – ВЕНЕРА и САТУРН – стабилност

Днес богинята на любовта Венера може да ви донесе нова любов, с някой, който е доста различен по възраст от вас. Съдбата може да се намеси, за да срещнете сродната си душа и да откриете колко дълбока може да е връзката между двама.
Тези от вас, които имат дълга връзка, може да осъзнаят, че е дошло време да предложат брак или да решат да заживеят заедно като семейство.
Другата посока, в която може да ви поведат Венера и Сатурн е да решите да имате свое жилище, дори и да нямате още връзка или семейство.
Подходящо е да вложите пари в неща, които са трайни и за дълго ще ви служат или ще ви носят доходи. Важно е да не поемате големи рискове и да ползвате професионалните съвети на специалистите.
Взаимоотношенията с родители, учители и наставници биха допринесли за вашето израстване.

Повишаването на квалификацията може да улесни пътя ви към по-приятна професия или работно място с по-добри доходи.
Използвайте това влияние, съчетаващо разкоша с мъдростта, за да укрепите отношенията с много по-младите или много по-възрастните около вас. Проявете своята истинска привързаност и бъдете малко по-мили и гальовни с близките си.
Ако напоследък сте имали сериозни конфликти и сблъсъци, сега е време да покажете разумен подход и зрялост. Това е  особено подходящо, ако споровете са били за пари или вашите капризи, хобита и любовни връзки. Имате шанс да се справите с проблема и да намерите решение като пораснали и толерантни партньори. Взаимното уважение и зачитане желанията и нуждите на другия ще ви даде доста добри и трайни резултати.
И като добавим, че е петък, отидете на някое комфортно място или си организирайте вечер, в която да се забавлявате като сериозни хора.
Творческата работа може да бъде доста ползотворна и да усетите сили и енергия да се справите с рутинни ангажименти. Не забравяйте, че някои скучни неща могат да са доходоносни. Подходете деликатно и ухажвайте ценителите на вашите произведения. Всеки иска да бъде приет за авторитет и да бъде уважавано мнението му.
За експериментаторите не е най-доброто време да опитват нови подходи и стилове. Сега структурата, правилата и изпитаните пътища са най-добрия подход.
Възможно е да имате късмет при пазаруването на всичко дълготрайно, което ви прави красиви или създава красота в дома ви