01.10 – ВЕНЕРА и ЮПИТЕР – любов и изобилие

Месец октомври започва в пълен синхрон с неговия знак Везни. Любов, забавления и удоволствия ще ви примамват, стига да можете да си позволите време и пари за това. Ако сте спестявали доскоро, сега може дори да отидете на непланирана ваканция и да си прекарате повече от чудесно. Желанието да се освободите от всякакви ограничения и да се радвате на изобилието си може да създаде проблем, ако прекалите с храна, движение или шумни разговори.
Да се отпуснете напълно, за някои може да се превърне в абсолютна липса на свързаност с другите. Но ако сте зависими от хората около вас, по-добре не бъдете небрежни към чуждите настроения и чувства. Намерете поне малко мотивация за съвместни дейности и изненадайте близките до сърцето ви с жест или подарък, който да им създаде комфорт.
Вероятно повече ще ви мързи в днешния почивен ден и всякаква работа ще ви е чужда.
Само дългата обиколка на паркове или магазини може да задоволи жаждата ви за свобода и красота. Не бъдете много строги със себе си или членовете на семейството. Колкото и да ви завладява егоцентризма, покажете уважение към чуждите нужди.

Пригответе си хубава храна, облечете се добре, отидете на някое по-луксозно място.
Ако искате да остане сами на дивана, не затваряйте очи пред нуждата на другите, които търсят любовта и щедростта ви.
Ако сте сами, има вероятност да потърсите внимание и да се стремите да го получите на всяка цена. Това може да ви изиграе лоша шега и да си въобразите, че сте попаднали на точния човек. Желанието да общувате, да бъдете забавни и игриви може да ви постави в позиция да пренебрегнете истинските си изисквания за партньор. Малко повече критичност и капризност може да са ви от полза.
Не отхвърляйте дисциплината и амбициите си днес. Ако сте изостанали с работата или ученето, не загърбвайте с лекота задълженията си. Те ще върнат и ще ви затрупат. Затова използвайте любопитството и желанието да изпъкнете и свършете необходимото.
След това се насладете на живота максимално. Излезте с приятели, запознайте се с нови хора, играйте игри, танцувайте.
Внимавайте да не прекалите с храна, напитки и лекарства.