23.09 – Слънцето преминава във Везни

Начало на астрономическата есен ще ви насочи към вашето присъствие и изяви в различни видове партньорства.
Знакът Везни управлява отношенията с другите, които се появяват като ваши огледала. Преговорите, дипломацията и компромисът са част от темите подвластни на Везни. В следващия месец все по-често ще се вглеждате в отношенията, в които попадате. Търсенето и намирането на баланс и хармония ще бъде много важно в този период. А тях можете да постигнете и подобрите чрез взаимоотношения с другите и чрез изкуствата.
Венера управлява знака Везни, но не очаквайте прекален идеализъм. Изящното върви заедно с материалното.
В следващите седмици по-лесно ще намирате най-подходящите думи, жестове на внимание и разбиране, за да смекчите конфликтите, които се появяват. Заедно с това ще има известна доза колебания при вземането на решения, което може да изнерви хората около вас.
Докато претегляте всички за и против внимавайте шансът, който ви поднася съдбата да не ви се изплъзне.
И все пак това е прекрасно време да преодолеете разногласията и да водите диалог вместо спорове. Не се оставяйте на инерцията или на пасивната агресивност.

Възможно е умората от предишни конфронтации да ви направи по-мързеливи или да се разсейвате в повърхностни неща.
Тези от вас, които проявят повече воля и деликатност биха могли да постигнат успех или поне съществен напредък в професионалните или лични отношения. Затова в търговията, правото и сферите на услугите за красота може да забележите подем.
Вероятно ще усетите в себе си повече тактичност, стил, толерантност и общителност.
Заедно с това ще нарасне желанието да изглеждате красиви, да очаровате околните и да създавате и преживявате романтични моменти. Поглезете сетивата си с красиви и качествени храни, напитки, музика, филми и всякакви забавления за двама или компания.
Не само необвързаните ще имат нужда да привлекат вниманието на нов партньор или поне да се забавляват с малко флирт и романтични приключения. Внимавайте, ако сте обвързани, защото постигането на разбирателство и мир няма да е толкова лесно. Все пак и другият ще е изкушен да провери дали все още може да привлича други хора с чара си. Още утре може да се сблъскате с неприятни изяснявания на общото ви бъдеще и отговорности.