19.09 – Венера и УРАН – НОВА ЛЮБОВ

Седмицата започва с изненади в любовен или финансов план.
Богинята на красотата и планетата на ексцентричността ви дават импулс да опитате нещо ново и съвсем различно. То може да се прояви във всяка области на живота, от хобита до романтика, от научни открития до финансови пробиви.  Много е възможно да срещнете или предизвикате с нова сила любовта.
Ако имате партньор, ще ви се иска да премахнете рутината и преоткриете удоволствието да сте заедно по различен начин.
Ако сте несемейни, имате шансовете да намерите вълнуващи преживявания в нова компания. Възможно е обектът на вашето внимание да е твърде различен, дори ексцентричен или скандален тип в сравнение с досегашните ви приятели. Възможно е от друга култура или с нетрадиционен начин на живот. Не очаквайте новата ви връзка да е много продължителна, но тя ще задоволи силния стремеж да обичате, да сте развълнувани и харесвани. 

Има вероятност да се изправите пред предизвикателства в личните отношения, които разрушават табута и граници. Само бъдете внимателни, за да не попаднете в опасни ситуации.
В следващите дни се наслаждавайте на всякакви видове общуване, защото те могат да повишат вашата популярност. Срещайте се с приятели и с техните приятели и бъдете по-освободени и забавни.
Може да ви хрумне най-неочаквано да организирате празненство или пътуване без цел и посока. Забравете за плановете и очаквайте неочакваното, дори в най-ежедневните си занимания.
Направете тотална промяна на външния си вид или купете някоя технологична новост, ако ретроградният Меркурий не ви притеснява.
Възможно е да попаднете на изгодна сделка, особено онлайн. Има и шанс за финансов бонус или неочаквана печалба. Ако финансите ви позволяват, тогава дори хазартът би бил приятен и печеливш за кратко.
Ще се засили усета ви за красиви и уникални неща. Креативността сега е стимулирана и можете да експериментирате с нови видове танци, музика, изкуство или занаяти.
Може да ви е трудно да се включите в скучните постоянни дейности, защото лесно ще се разсейвате от всичко ново или пищно, което ви предлага нестандартни емоции и преживявания.
Сега  можете да си позволите да бъдете дръзки. Направете го!