15.09 – Сатурн и Уран – промяна или ограничения

Повелителят на кармата и планетата на изненадите създават условия за ограничаване на промяната или неочаквани ограничения. Възможно е да изживеете промяна, която не искате и това да затрудни вашето обновление.
Внезапните промени водят до стрес, а забавянето на желаните промени увеличават напрежението. Някои твърде новаторски идеи и намерения може да се сблъскат с традиционните модели на мислене и действие.  
Да бъдете нестандартни и модерни ще създава съпротива в околните. За повечето хора е трудно да приемат бързо новите предизвикателства. Много често дори да усещате нуждата от тотална промяна нейната внезапност ви прави негативни и подозрителни.

За да преминете през този изпълнен с противоборства обстоятелства, е добре да сте търпеливи, дисциплинирани и приемащи различните от вашите виждания за света.
Ако все пак не сте сигурни какво предстои, наблюдавайте събитията докато се адаптирате и сте готови да приемете новостите. Не насилвайте промяната, която искате, защото това само ще увеличи съпротивата срещу вас.
Историята показва, че много открития, които прекалено много са изпреварили времето си не виждат бял свят. Затова не реагирайте прекалено драматично на пречките и отлаганията, пред които сте изправени.
Забелязвайте в кои области от живота ви започват проблеми. Потърсете нестандартен начин да се справите, ако за пореден път се сблъсквате с тях, а досега не сте ги отстранили.
Използвайте намаляващата Луна в следващите две седмици, за да се освободите от навици, мисли и емоции, които не работят във ваш интерес.
Възможно е фокусирането върху кариерата да не ви е оставили време за приятелите и сега да разберете промяната в отношението им към вас.
Не е изключено и любимият ви човек ще ви изправи пред темата за свободата и отговорностите във връзката, приоритетите и изискванията един към друг.
Ако сте творческа личност, има вероятност да ви липсва вдъхновени. Затова потърсете нов стил, нова техника или ново място и публика, пред която да представите вашите таланти.