03.09 – Меркурий и и Марс – смело напред

Денят за повечето от вас е почивен, но умът не се съобразява с това. Размислите ви вероятно хвърчат и ви провокират към всякакви идеи и действия. Повишената умствена енергия можете да използвате, за да научите бързо информацията, която ви е нужна. Повишената концентрация и гъвкавост на ума ще ви поднесат невероятни идеи или ще намерите детайлите, които са ви убягвали досега. Затова се заемете с учене или сложете в ред документите си. Досегашният мързел или досада да правите точно това ще изчезнат и ще имате енергията и мотивацията да се справите с лекота.
Бързото мислене и по-голямата смелост при вземане на решения ще помогнат, ако сте затънали напоследък в колебания и неясноти.
По-авантюристичният дух и поемането на рискове трябва да доведе до положителни резултати.

В комуникацията, по каквато и да е тема, ще се чувствате по убедителни и уверени. Използвайте това вдъхновение, за да получите по-благоприятни отговори по въпросите, които са важни за вас. Ще е по-лесно да защитите своята позиция, ако се налага да влезете в спорове. Вашата ясна цел ще ви отведе към успешен резултат.
Моментът е много подходящ, за да споделите откровено мисли, емоции или планове. Изслушайте чуждата гледна точка и се постарайте да видите предимствата в нея, за да постигнете разбирателство.
Ако все пак напрежението се увеличи повече от очакваното, разходете се, спортувайте или изразходвайте енергията си в тежък физически труд. Останете насаме и действайте, за да успокоите мислите и вълненията, които бушуват в главата ви.