01.09 – Марс и Юпитер – инициативност

Марс и Юпитер ще ви дадат усещане за повече сила и смелост. С подкрепата на тяхната енергия ще се справите с трудностите и може бързо да се придвижите към успеха. Усещането за неочакван късмет вероятно ще е резултат от вашия оптимизъм и готовност да поемате рискове.
Може да спечелите подкрепа от авторитетни фигури, ако действате мъдро, но и с усмивка и вдъхновяващ оптимизъм. Дипломатичният тон също ще допринесе за вашия звезден миг или ще отвори нови хоризонти за изява и растеж.
Внимавайте с бързото прескачане на  препятствията, които срещате, за да не пострадате.
Има опасност прекаленият оптимизъм да ви подлъже, че можете да се справите с много начинания едновременно. Затова не подминавайте нуждата от практичен и дори критичен анализ.

Насладете се на предизвикателството и изберете хумора вместо ожесточеното състезание и борба за първенство. Това ще ви предпази от бъдещо разпиляване и изтощение. Бъдете разумни, но не и страхливи, смели, но не безумни.
Колкото по-бързо се ориентирате във възможностите, които достигат до вас, толкова по-лесно ще яхнете вълната на успеха. Новите начинания, започнати сега, са шанс за развитие. Направете смело първата крачка!
Вечерта се оставете на игривото настроение и завладейте компанията с шеги, танци или забавни игри.