18.08 – Венера и Юпитер – любов

Днес ще виждаде света по-хубав и бъдещето по-светло.
Някои от вас ще получат своя звезден миг любов, а други ще имат късмет във финансови дейности. Венера управлява парите, а Юпитер управлява богатството, така че инвестициите, направени сега, могат да увеличат вашето благосъстояние.
Добро настроение и оптимизъм ще ви вдъхновяват и ще ви правят по-привлекателни.
Ако напоследък връзката ви или търсенето на нов човек не са особено успешни, сега е момента да поправите това. Позволете си да се отпуснете и да проявите своята щедра и усмихната страна. Общуването ще е по-лесно от изминалите трудни дни. Ще можете с лекота да признаете чувствата си. Дори да получите отказ ще го преживеете значително по-добре, отколкото доскоро и много по-бързо ще се насочите към търсенето на някой по-подходящ.

Можете да намерите начин да станете по-популярни или да бъдете по-забавни. Ще ви привличат места, които предоставят приключения или в които да похарчите повечко пари. Затова внимавайте да не прекалите с рисковете или пазаруването. В случай, че се налага да пазарувате добре преценете с какво разполагате. Погрижете се за външния си вид или си купете нещо, което да внесе красота и изящество. Подходящо е да купите сега козметика, бижута, нещо модно, изкуство и всичко, с което да украсите дом или офиса си. Внимавайте само да не се увлечете по красиви, но излишно скъпи неща, за които скоро да съжалявате.
Ако още не сте почивали, умът ви вероятно ще витае в мечтите по романтична вечер, пътуване през уикенда или незабравим купон с приятели. Организирайте го вие, вместо да чакате някой да се сети за вас.
Лятото все още е в стихията си. Използвайте всеки слънчев ден, за да сте навън и да се забавлявате, да обичате живота и да правите най-доброто за себе си.