12.08 – ПЪЛНОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ

Пълнолунието прави аспект с кармичния съдия и учител Сатурн. Той или ще ви направи по-отговорни към връзката ви или ще създаде дистанция в отношенията. Негативните ситуации, в които попадате с партньора си ще ви изглеждат много по-трудни, отколкото всъщност са. Всеки ще изисква от другия повече зрялост и трайни чувства. Ще преливате от пусто в празно в безкрайни разговори, търсейки истината за вас и общото ви бъдеще. Сега е времето да приемете позицията на пораснали или да си признаете, че нямате такива намерения и още търсите своята истинска половинка.
Възможни са най-различни отлагания, пречки и ограничения, свързани с действия за семейстовото и дома. Връщане към спомените с родители, деца или партньор, ще ви създадат усешане за самота и липса на смисъл в живота. Възможно е тези хора да подложат на изпитание волята и търпението ви. 

Горчивината от неразбирането и липсата на уважение ще засислят усещането за отхвърляне. Чувството за вина ще се появява често и може да ви доведе до депресия.
За щастие Пълнолунието има връзка и с Уран, който бързо ще променя настроението. От друга страна той ще предизвиква импулсивни реакции и емоционални изблици, които усложняват изясняването на отношенията. Нуждата от бързи промени ще ви прави нервни и нетърпеливи. Ще се бунтувате срещу всеки, който се опитва да ви спре или принуди да направите нещо.
Може да създадете или да получите неочаквани изненади.
Моментът не е подходящ за внезапни промени, особено в отношенията с партньора или приятелите.
Новите срещи ще ви донесат тръпката, за която жадувате, но биха увеличили трудностите, ако така нараните близкото си обкръжение.
Но ако отдавна търпите тежестта на отношения, които ви задушават, най-вероятно това пълнолуние ще освети пътя към свободдата и ще ви даде смелост да бъдете себе си.
За някои от вас е дошло време за голямата промяна. Спрете страданията си и отворете новата страница към успеха и свободата да си щастлив.