11.08 – Венера преминава в Лъв

До началото на септември си позволете любовни игри, сърдечно и закачливо поведение.  Вероятно ще ви се иска да бъдете по-щедри и великодушни от обикновено. Ще имате нужда от внимание, признание и възхищение. Гордостта и страстта ще са често проявявани. Фокусирането върху егото ще мотивира вашите и чуждите действия. Внимавайте, когато демонстрирате чувства или предизвиквате интерес. Желанието да ви забележат бързо може да премине в показност, която да притесни или омаловажи човека до вас.
Не пропускайте през предстоящия месец да проявите вашите таланти и да задоволите потребността от изява пред публика. Направете нещо за повишаване на вашето самочувствие или развивайте уменията си за представяне пред хора.
Възможно е в този период да усещате чувствата си по-силни от обикновено и заедно с това да имате време и желание да проявите грижа към себе си. Сякаш любовта към живота, към себе си и околните ще ви обгръща постоянно. Ако напоследък не сте поставяли себе си на първо място сега е момента да започнете да се грижите за вашите потребности. Смейте се и се забавлявайте като деца.
Може би копнежът по красива, перфектна връзка, с която да се гордеете ще ви вълнува, ако нещата в личните отношения вървят към залез. Вероятно ще оглеждате миналото, за да си отговорите дали получавате признание и радост в съвместния ви живот. Но не търсете вината само в другите и признайте поне пред себе си дали не сте твърде контролиращи и изискващи. За тези, които все още търсят любовта има възможност да се появи някой, който да ви завладее и заплени по ослепително романтичен начин. Но целият този блясък може да ви дойде в повече и да осъзнаете по-късно, че сте само публика и живеете в сянката на някой блестящ и самовлюбен.

Подарете си весели преживявания с приятели и не очаквайте да сте центъра на техния свят, защото и те ще са подвластни на Венера в Лъв и ще имат нужда от признание и любов.
Лъвове, гответе се да завоювате нечие сърце, някой да завладее вашето или да получите изгодно или забавно предложение.. Овните и Стрелците също може да имат късмет в любовта, финансовите дела или да преживеят вълнуващи моменти.