22.07 – Слънцето преминава в Лъв

Това е знакът на негово кралско величество и символ на огромна любов и щедрост.
Най-яркият знак на зодиака ще ви надари с харизма, сила и благородство. Ще усетите прилив на сила и вдъхновение. Дори да нямате изявен талант ще ви се иска да се проявите като човек на изкуството или поне да накарате хората около вас да се усмихнат. За танцьорите, музикантите и всички други творци това е златен период на вдъхновение и изява пред публика.
Слънцето дарява живот и настроение, а Лъвът знае как да се радва на живота, да обича и цени празниците и  забавленията.
Превърнете всеки ден от ваканцията си в празник. Организирайте или поне участвайте в игри, социални събития, концерти. Направете почивката си ярка и незабравима.
Лъвът и Слънцето насочват вниманието към децата и към детето във вас. Забравете грижите и правилата. Нека да очароваш и да предизвикваш смях, който оставя без дъх, да са по-важни сега.

Заедно с това Лъвът ще събуди във вас нуждата да помагате на хора, които се нуждаят от защита. Дайте воля на благородството си и загрижеността да вървят заедно от сърцето ви към някой, който има нужда от светлината в очите ви и оптимизма, че животът е прекрасен.
Погледнете в очите на човека до вас или някой, когото търсите отдавна, за да намерите и дадете любов.
Влюбените могат да преживеят ярки и горещи моменти в следващите четири седмици. Всяко възхищение, допълнено с лукс и комфорт ще помогне на прекрасните преживявания. Романтиката ще се редува със страст и в някои двойки може да се появи желание да създадат нов живот.
Усетете силата и решителността си. Внимавайте да не прекалявате с егото, свободолюбието и нуждата да ръководите. По-добре изберете другата страна на кралското проявление – щедрост, очарование и вдъхновяващ лидер.
За работещите е подходящо да покажат своите силни страни, да бъдат по-уверени в своите способности и действия. Може да се изненадате от повишената си ефективност на работното място и енергичност при изпълнение на задачите. Ако сте решени да постигнете нещо, време е да предприемете активни, но не прекалено настоятелни, действия. Слънцето в Лъв създава увереност, че всички проблеми могат да бъдат решени, важното е да започнете. Направете първата крачка към целите си след новолунието и след това по една крачка към тях всеки ден.
Слънцето в Лъв ще ви помогне да се синхронизирате със слънчевата енергия. Важно е да заредите тялото, ума и душата си с жизнена сила. Прекарвайте повече време на слънце, за да сте здрави през студените месеци.
Обърнете внимание на физическото си тяло, спортувайте, танцувайте, купете си цветни и ярки дрехи или аксесоари, за да заживеете цветно и в душата си.