18.07 – Венера преминава в Рак

Влюбените ще получат пълната подкрепа на Венера и ще преживеят най-дълбоката привързаност и любов. Необвързаните имат шанс да намерят нежна душа, с която да споделят емоциите на лятото.
Много от желанията ви за удоволствия във всяко тяхно проявление – материално, финансово, творческо и емоционално може да бъде реализирано сега.
За обвързаните, това е влияние, което ще задълбочи отношенията в двойката. За семейните е време да се погрижат за дома, семейството и родителите.  
Вниманието към жената и майката неусетно ще завладее ума ви. Емоциите, които сте преживели с тях ще се връщат сякаш гледате филма на живота си или отново го живеете на моменти.
Възможните противоречия и конфликти в отношенията с партньора или родителите ще бъдат преживявани доста драматично, но по-вероятно по тих начин, но силно притискащ психиката ви.
Ракът е знак подвластен на Луната и това усилва интуицията, сънищата и чувствата. А присъствието на Венера  ги насочва към любовта във всички й проявления, което лятото усилва с многообразните възможности за романтика и страст. Но не забравяйте, че без нежност и деликатност знакът Рак бързо ще накара обекта на вашето внимание да се затвори в черупката си. Нежната грижа, внимание и търпение са ключа към щастието в предстоящите седмици.

Заедно с това богинята на любовта е силно свързана с парите.
За работещите има вероятност да повишат доходите си.
Възможно е да получите пари, които сте дали или очаквате отдавна.
Важно е да харчите разумно и с грижа за дома. Направете ремонт, който да ви създаде повече уют. Създайте си кът или време за усамотение или творчество. Обърнете внимание на нуждата си от спокойствие, малко изолация, за да преживеете досегашните забързани ситуации или неприятни емоции.
Бъдете внимателни към дискомфорта в тялото си. Болките ще ви покажат, че не сте се справили с горчивите си мисли и чувства и сте блокирали енергията си. Позволете си психологически консултации или водни процедури за да се отпуснете и възстановите жизнените си сили.
Погрижете се за хранителните си навици и пазете стомаха.
Бъдете внимателни при пътувания, защото има условия да се дразните повече от обичайното и да сте заобиколени от изнервени хора.