10.07 – Слънце и Уран – изненади

Под това влияние е подходящо да опитате нещо ново и вълнуващо. Усещането за свобода или нуждата да сте по-независими се усилва.
Възможни са приятни изненади и интересни срещи. Общуването с повече хора, груповите занимания или случайни срещи могат да обогатят знанията ви по доста необичаен начин.
Не е изключено да осъзнаете нещо важно чрез внезапен проблясък или от неочаквано споделено впечатление от някого.
Сега е добър момент да проявите креативност във всякакви дейности. Импулсите, които ви обземат може да се сторят твърде екстравагантни на близките ви. Нуждата да сте различни може да започне от тотална промяна на външния ви вид, дрехите или внезапна проява на добре прикриваната ви досега ексцентричност.

Ако не дадете воля на промяната във вас, има вероятност да попаднете в компанията на странни личности, които да ви изненадат с техните възгледи за връзките, приятелствата, бизнеса и по всякакви други теми.
Любопитството и изобретателността, които Слънцето и Уран стимулират, позволява да бъдат направени нови открития или да бъдат получени прозрения. Те са подпомогнати и от прескачането с голяма бързина от една мисъл към друга, от една идея към друга. Това пречи на концентрацията и изпълнението на рутинни дейности, но е изключително продуктивно, когато се отнася за новости. Най-неочаквано за вас може да промените възгледите си и да заемете позиция, която досега е била противоположна на вашите разбирания. Не се страхувайте да се променяте, защото това носи израстване, продуктивност и съживяване на ежедневието.
Теми, които са свързани с науката, електрониката и интернет технологиите, може да предизвикат интереса ви.
Любопитството към астрологията и нестандартните възгледи за света също се увеличава.