04.07 – Меркурий и Марс – директност

Седмицата започва с полет на мисълта и радост от общуването.  се свързват с устрема и силата на движението. Прилив на мотивация и жизненост ще ви помагат да се придвижите смело към целта.
В любовните отношения сега е момента да използвате ораторското си майсторство и засилените интелектуални възможности, за да привлечете внимание. Бъдете остроумни и забавни, но без да сте критични. Използвайте влиянията, за да преодолеете вашата срамежливост или това да сте винаги предпазливи. Понякога малко дързост ще разкрие истинската ви същност, която иначе разумът възпира. С начина, по който се изразявате сега можете да изглеждате по-привлекателни и интересни, дори секси. Езикът на тялото ще подсказва на човека до вас какво изпитвате всъщност.

Ще се повишат вашите интелектуални възможности и  заедно с тях рефлексите ви ще са по=бързи. Всичко това помага да реализирате нов проект, откровен разговор или да направите по-сериозно физическо усилие. Остротата на аналитичните ви способности може да разплете някоя дилема и с лекота да разрешите труден досега казус.
Бизнес въпросите и преговорите се придвижват бързо и може да се изненадате от темпото, с което се случват подписвания на документи или определяне на условия. С вашата директност и честност може да прескочите не една, а няколко стъпки напред. Но внимавайте да не давате мигновена свобода на мислите да излязат от устата ви. Това може да застраши доброто отношение между вас и събеседника ви или да разкриете плановете си в ефир.