27.06 – Марс и Сатурн – сила и успех

Седмицата започва със съюз между огъня и леда. Това може да регулира вашата енергия, да направи по-дисциплиниран огъня или да даде решителност и издръжливост за успех. Силата на този съюз можете да използвате, за да се задействате по най-ефективния начин. Упоритостта и твърдата решимост да атакувате сложни и трудни задачи ще помогне да се справите с досадните задължения.
С по-голяма лекота ще ви отдава физическа работа, строителство или механика. Тези, които работят с режещи инструменти или остри предмети върху дърво, камък и желязо ще бъдат предпазени, ако са по-търпеливи и контролират импулсите и емоциите си.
Търпението и амбицията се съюзяват и ви дават шанс да успеете във всичко, което страстно желаете. Дори да има риск и предизвикателни  моменти, сега е възможно да овладеете безумните и резки действия и да проявите разум и предпазливост. Това е шанс да постигнете солиден напредък с дългосрочен проект. Само не бързайте към резултата или успеха. Най-важното сега е да проявите зрялост и да покажете, че имате волята и уменията, заради които да ви се доверят. 

В личния ви живот може да се появи солиден, сериозен и надежден човек. Ако започнете нова  връзка не очаквайте бурни страсти. Нещата ще се развиват бавно, но сигурно. Сега не време за романтични изяви, а за практичен поглед върху отношенията между двата. Но не се отказвайте, ако искате дългосрочна перспектива.
Възползвайте се от енергията, която ви дава сила и издържливост във физически занимания и практични дейности.