22.06 – СЛЪНЦЕТО преминава в Рак

Започва периодът на ремонтите, сватбите и завръщането по родните места. Предстои месец, в който да обърнете повече внимание на дома си, родителите, семейството и деца. Ако това не ви вълнува вероятно ще усещате нуждата по-често да се затворите у дома, да си полежите или да си сготвите нещо по рецепта от баба.
Семейните все по-често ще искат да прекарат уикендите поне с най-близките си хора. Други ще се заемат с изостанали или належащи домакински задължения.
По-младите или свободните от такива ангажименти може да бъдат привлечени пътувания с тесен кръг приятели или с тихи занимания, които да им носят успокоение и почивка за тялото, ума и сърцето.
Каквото и да предприемате ще усещате засилена интуиция, която да ви води в правилната посока в разговори и действия.
Вероятно ще бъдете по-склонни да замълчите в дискусия или конфликтна ситуация. Дори силните емоционални състояния ще предпочитате да останат известни само на вас. По тази причина ще бъде трудно да разберете мислите и преживяванията на обекта на вашите чувства.

За щастие тази игра на криеница няма да е много продължителна, защото съвсем скоро богинята Венера ще премине в любопитния знак Близнаци. Но не забравяйте, че същността на нещата е много вероятно да останат дълбоко скрити под черупката на човека до вас.
Затова ще е по-трудно да спечелите бързо ентусиазма на партньор в сделка или проект. Финансовата предпазливост ще е съчетана с определено стратегическо разбиране и желание да се проучат нещата от близкото или по-далечно минало преди да започнат да обмислят действия. Рисковете не са част от влиянието на Рака, освен ако не се оставите на силните емоции да ви завладеят.
Връщането към спомени, приятели, връзки ще ви помогнат да осъзнаете своите тъмни или забравени страни. Върнете се години назад, за да преоткриете себе си и смисъла да сте свързани с хора от миналото ви.
Успех може да имате, ако се занимавате с обзавеждане на дома, грижа за възрастни или деца и ако вашите планове включват благотворителност, лечителство или социални дейности.
Разчитайте повече на емоционалното си усещане и прозрения, с които Луната, която управлява знака Рак ще ви помага. Тази женска енергия на съзиданието може да направи още по-полезни педагози, писатели, художници, социални работници, лекари и лечители.