21.06 – Венера и Плутон – страст и пари

Тази комбинация нажежава страстите в отношенията и всичко, което ви носи удовлетворение. Привличането между вас и партньора ще създаде горещи моменти. Засиленото желание за любов и привързаност може да съживи връзката ви, ако огънят е започнал да угасва.
Усещането за привлекателност и силно кармично привличане може да ви изпрати за известно време в света на мистериозното. Трудно ще устоите на желанието за нова романтика и по-интензивни преживявания.
Ако се насочите към нова връзка сега, може да изживеете страстна афера и изпитат е отново огъня на живота във вас. Но неустоимото начало често води до усложнение. Насладете се на момента, защото за дългосрочност на такова интензивно преживяване е трудно да се говори. Този взрив на енергия вероятно ще намалее с времето.
Пазете се все пак от хора, които сякаш са мощен магнит за вас. Много често подобни увлечения са последвани от обсебващо поведение и маниакалност.
Страстта към живота може да се прояви не само във връзката ви, но и в мощното желание да притежавате материални неща. Внимавайте финансите да не се изливат от сметките ви. Опасни са вложенията в неща, които не разбирате и не са ви абсолютно ясни и потвърдени от специалист. Проверявайте много щателно твърде привлекателните обещания за богатство или добра инвестиция. Голяма печалба може да реализирате, само ако мотивацията ви е чиста и  носи радост и утеха не само на вас, но и на близките до вас хора.

Сега ще ви привличат много повече луксозни и модни артикули, козметика, бижута и всичко, което носи красота и комфорт. Може да решите да промените интериора дома или офиса или да декорирате себе си с някоя татуировка. Ако сте артистична или творческа личност, ви предстои чудесно време да останете сами и да създавате красота.