18.06 – Венера и Сатурн – препятствия

Денят добавя стрес към любовния ви живот или финансите.  Проблеми във връзката може да се появят поради отдалеченост един от друг физически или емоционално. Закъснели откровения или срамежливост също биха усложнили отношенията. Повечето пречки ще са отражение на вашите страхове или критики, но не е изключено чужди страхове и критики да се стоварят върху вас. За да се спасите от конфликти, е по-добре да прекарате известно време сами. Но за да запазите хармонията в отношенията изберете привързаността и любовта. Необходимо е да вложите малко повече търпение, за да преодолеете драмите.
Усещането и мислите за самотата и липсата на смисъл може да ви съпътстват тези дни.
Тъгата и мислите за безизходица може да са свързани и с физическото и материално съществуване.

Въпреки отчаянието не забравяйте, че и това ще отмине. Припомняйте си, че след облаците винаги изгрява слънце. Създайте ограничителни правила за изразходването на пари и други ресурси в семейството или фирмата ви.
Въпреки емоционалното или физическо изтощение, положете усилия и бъдете упорити, за да поддържате сегашната ви връзка, кариера или други ценности в живота. Не е време да пренебрегвате отговорностите си, особено към близките. Въпреки че се чувствате слаби и се нуждаете от любов, някой близък до вас може да се нуждае от подкрепата ви. Не го разочаровайте. Дайте му частица от вашата искрица любов към живота и вижте как нараства, когато е споделена.