16. 06 – Упоритост или изтощение

Според това кой аспект на Слънцето ще ви повлияе повече ще бъдете или по-издържливи в работата или твърде изтощени.
Слънцето и Сатурн може да ви донесат постижение или признание за усилията ви преди време. Ако се насочите към постигането на дългосрочните си цели и ще преминете успешно през трудностите. Вашата упоритост, последователност и решителност ще бъдат оценени. Взаимното уважение и разбиране ще ви отворят врати, дори при по-консервативни служители. Отношенията с мъже и началници ще бъдат практични и полезни. Може да получите ценни напътствия от по-възрастни или опитни хора, както и от управляващи вашата дейност или живот.
Възможно е да ви възложат още отговорности. Това е шанс да покажете, че можете да се справите и на по-отговорни позиции. 

Награда и дори повишение в работата също е възможно. Признанието ще ви донесе удовлетворение от добре свършената работа и ще подобри самочувствието ви.
Възможно е да се наложи да преподавате или да предадете знанията си на по-млади или по-неопитни от вас. Вашата мъдрост, опит или способности в професията ще им помогнат много.
Ако нищо от изброените по-горе не важи за вас, използвайте близките дни за рутинни задължения.
Другият аспект на Слънцето е с Нептун. Ако той надделее, може да усещате понижаване на вашата жизненост и дори отвращение към работата.
Увеличава се податливостта на психологически и здравословни проблеми. Събития или хора могат да причинят объркване и разочарование. Усещането за несигурност и вина ще ви накара да се затворите още повече.
Сега не е момента да виждате само най-доброто в хората. Прекалената идеализация и доверчивост могат да доведат до загуба, скандал или клевета.
Не е подходящото за напрегнати действия и преговори в бизнеса. Вашата доброта създава риск да бъдете използвани.
Личните отношения могат да бъдат обект на нечестност и измама. Тайните ще бъдат по-трудни за запазване или по-трудни за разкриване.
Хипохондрията е друг проблем, който може да се появи. Повишената чувствителност към инфекции, както и отслабената жизненост пречат на възстановителните способности.
По-добре е да отложите изследванията, защото има вероятност да получите грешна диагноза. Повишава се влечението към наркотици и алкохол. Засилват се проблемите с психиката, включително параноя или депресия.
За да се справите с тези влияния, дайте шанс на своята креативност и въображение. Отделете си време за изкуство, музика, танци, театър. Развлеченията, благотворителната дейност и борбата за социални каузи са отлични начини за безопасно използване на нептуновата енергия.
Не губете вяра в хората, но и не се предоверявайте.